Productnieuws

Innovatie, design en optimale hygiëne

Armaturenlijnen F3 en F5 van Franke Water Systems voldoen moeiteloos aan de hoge eisen van openbare wasruimten. Een compleet sanitair systeem waarbij een lange levensduur, kwaliteit, functionaliteit en design centraal staan. Contactloze, opto-elektronische gestuurde kranen zijn comfortabel en leveren een bijdrage aan hygiënische schone openbare ruimten.

F3: functioneel en robuust

De zelfsluitende F3S blinkt in veel gebruikte ruimten uit vanwege haar spaarzaamheid in water en onverwoestbare karakter. De opto-elektronisch gestuurde F3E is ideaal voor toepassingen in de voedingsindustrie en ziekenhuizen: de sensor registreert de beweging en laat het water stromen, de geïntegreerde hygiënespoeling zorgt voor gegarandeerde waterkwaliteit.

SPECS F3- en F5-lijn

- Ingebouwde functie voor hygiënische spoeling
- Vernieuwende, modulaire technologie
- Hydraulische en elektronische zelfsluitende opties
- Duurzaam en eenvoudig te reinigen

F5: wereldprimeur op technologisch gebied

De eerste keramische, zelfsluitende patroon ter wereld. F5 maakt een stagnatievrije, hydraulische sturing van de waterstroom mogelijk. Dankzij de constructie met gescheiden kamers werkt de nieuwe FRAMIC patroon onafhankelijk van de stroomdruk. De F5-lijn kent drie technologieën: de zelfsluitende F5S, de opto-elektronisch gestuurde F5E en de ééngreepsmengkraan F5L met geïntegreerde thermostatische verbrandingsbeveiliging, nu ook verkrijgbaar voor douchegelegenheden. 

www.franke.com