Productnieuws

KWC.150 jaar productie-expertise met innovatieve know-how

De divisie Water Systems (WS) valt alweer een tijd onder het mooie merk KWC. De producten en diensten zijn hetzelfde gebleven, echter wordt er nu volledig zelfstandig geopereerd met een compleet productprogramma onder deze ‘nieuwe’ naam.

Het Benelux backoffice team wordt binnenkort uitgebreid met een nieuwe collega en ondertussen werd het buitendienst versterkt met een nieuwe accountmanager voor de Franstalige klanten en een nieuwe aanwinst voor alle technische ondersteuning.

De gebundelde expertise en opgebouwde ervaring komen tot uiting in onze nieuwe producten; slimme sanitaire oplossingen en de ontwikkeling van de “KWC Shower Culture” behoren inmiddels tot de core-business en de doorontwikkeling van roestvrij staal en elektronica zijn de specialisaties. De lat leggen we telkens hoog: hightech met gevoel en verstand.

De branche staat momenteel voor grote uitdagingen. Enerzijds door de huidige situatie op de grondstoffenmarkten. Anderzijds door de toenemende druk op de energie- en transportkosten.

Ook in deze uitdagende tijden blijft KWC uw betrouwbare partner. KWC staat voor preventieve gezondheid, duurzaamheid, veiligheid en inspiratie.

Meer producten en noviteiten: www.kwc.com