Productnieuws

Kermi presenteert twee doucheschermen Nica, strak minimalistisch design Xena 2.0, puur en zonder veel poespas.

NICA de ruimtebesparende schuifdeur maakt een gemakkelijke en comfortabele instap in de douche-gedeelte mogelijk. Gemonteerd zonder drempels, beloopbaar op vloerniveau, maar voldoet altijd aan alle eisen van de spatwater-beschermingstest. De schuifdeur-segmenten kunnen naar binnen worden gezwenkt voor eenvoudige reiniging.

NICA behoort tot de perfecte middenklasse van Kermi. Overtuigend in prijs en prestatie, met een strak design, unieke functies en een enorm scala aan varianten. Alle opstellingsvormen in de serie, inclusief de walk-in en badwand oplossingen, zijn nu verkrijgbaar zonder muurprofiel voor een bijna transparante uitstraling.

Ze hebben allemaal één ding gemeen: het onderscheiden betrouwbare NICA schuifdeur-comfort. Dankzij het standaard soft-open en soft-close mechanisme. Hierdoor kunnen de deuren zacht en gemakkelijk worden geopend en gesloten.

XENA 2.0 minimalistisch design. Volledig profielloos en individueel op maat gemaakt.

Eenvoud door opening in het glas als greep en strakke gladde glasranden door het ontbreken van de afdichtingen. Gemonteerd door beslag in chroom of zwart soft. Veiligheidsglas 8 mm dikte. De deur gaat naar binnen en naar buiten open.

XENA 2.0 kan geleverd worden met een knopgreep, spatwaterdichtingen, magneet profielen en een bodemprofiel. Naar wens ook te bestellen met gezandstraald decor of grijs glas.

Leverbaar tot een hoogte van 2000 mm en tot een breedte van 1050 mm. Bij een douche-opstelling van een deur met een vast segment zelfs een breedte tot 1550 mm.

Voor opmeting en montage ter plaatse, kan Kermi servicedienst worden ingeschakeld, tegen een meerprijs.

Bekijk het assortiment