Productnieuws

LAUFEN LUA collectie

De LUA-collectie is gebaseerd op heldere ovale- en rechthoekige vormen en biedt een ruime keuze in wastafels, waskommen, rimless toiletten, bidets, baden, spiegels en kranen. LUA is een complete collectie met een design dat teruggebracht is tot de essentie, ontworpen door Toan Nguyen. De wandclosets packs van de serie LUA bestaan uit een rimless wandcloset, soft close- en afneembare zitting en deksel. De wandclosets zijn verkrijgbaar met een open bevestiging en een gesloten bevestiging.

De LUA-collectie bevat vijf verschillende toiletten, twee wandclosets en drie staande closets. Door de rimless uitvoering is het hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Doordat de LUA toiletten geen spoelrand hebben is de kans klein dat er vuil aan de toiletpot hecht. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale spoeltechnologie waarmee het water de gehele binnenzijde bereikt. De toiletpotten van de LUA-collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.  

De wastafels van de LUA collectie kunnen goed worden gecombineerd met de bijpassende meubels van de serie LANI, verkrijgbaar in 44 kleuren. Wat de meubelserie LANI als voordeel heeft is dat het naast de bijbehorende LUA collectie ook te combineren is met reeds bestaande LAUFEN collecties. Zo kan LANI worden gecombineerd met Living, Pro S, Palace en Kartell•LAUFEN. De LANI meubels zijn eenvoudig 3D te verstellen wat zorgt voor een snellere en nauwkeurige montage. De lades en deuren zijn voorzien van een softclose-mechanisme, die naar behoefte afgesteld kan worden en hebben een lange levensduur. Bij het productontwerp is er rekening gehouden met de volgende criteria: duurzaamheid, recycling, klimaatbescherming en de ecologische voetafdruk. Het houtmateriaal wat gebruikt is voor de meubels is van Europese oorsprong en van PEFC- en FSC-gecertificeerde bronnen.

Bekijk het assortiment