Productnieuws

LAUFEN Pro - marbond douchevloeren

Gemakkelijk in onderhoud en strak in design

-        uv-bestendig

-        antislipklasse C

-        maatwerk mogelijk

Gegoten mineraal

De douchevloeren van de LAUFEN Pro collectie zijn gemaakt van het veelzijdige composietmateriaal marbond. Een gegoten mineraal, dat warmer en zachter aanvoelt dan traditionele materialen. De marbond douchevloeren zijn voorzien van een extra gelcoat met slipwaarde C voor maximale slipweerstand. Naast het uiterst comfortabele en natuurlijke gevoel, is het gebruikte materiaal ook uv-bestendig en zeer veerkrachtig als het gaat om temperatuurschommelingen.

Voor iedere badkamer

De LAUFEN Pro douchevloeren zijn beschikbaar in meer dan 40 standaardmaten en ook maatwerk valt binnen de mogelijkheden. De standaardmaat kan langs de lange zijde én langs de korte zijde worden ingekort. De op maat gemaakte douchevloeren door de fabriek van LAUFEN zullen volledig afgewerkt zijn wat mogelijk is dankzij de aanpasbare mal waarin de vloer wordt gegoten. De douchevloeren zijn geschikt voor opbouw, halve-inbouw en gelijkvloerse installatie.

Niet alleen de ruime maatkeuze en installatiemogelijkheden maakt het geschikt voor iedere badkamer, ook is er nog keuze in kleur. De Pro marbond douchevloeren zijn verkrijgbaar in wit, licht grijs, antraciet, beton look & zwart.

Bekijk het assortiment