Productnieuws

LAUFEN wandcloset packs

Op zoek naar een complete wandcloset pack? Met de wc-packs van LAUFEN kun je direct aan de slag! Compleet in één doos: wandcloset met zitting en deksel.  

LAUFEN heeft wc-packs van diverse collecties met een gesloten bevestiging en open bevestiging.  

De wandclosets packs met open bevestiging zijn zeer geschikt voor grote projecten door de snelle en simpele installatie. De wandclosets met gesloten bevestiging, ook wel verdekte bevestiging, gaan perfect op in de toiletruimte.  

Nieuw is de wandcloset pack van de serie LUA. De serie LUA heeft heldere, geometrische lijnen in één doorlopende vorm. LUA is een complete collectie met een design dat teruggebracht is tot de essentie, ontworpen door Toan Nguyen. De wandclosets packs van de serie LUA bestaan uit een rimless wandcloset, soft close- en afneembare zitting en deksel. De wandclosets zijn verkrijgbaar met een open bevestiging en een gesloten bevestiging.  

De LAUFEN PRO pack is een van de populairste wandcloset packs door de moderne vorm en tijdloze uitstraling. De PRO collectie is ontworpen door de Zwitserse Peter Wirz, van ontwerpstudio Vetica. De collectie is herkenbaar aan de minimalistische vormen, een hoge kwaliteit en optimale functionaliteit dat niet duur hoeft te zijn. Door het easyfit systeem is het wandcloset gemakkelijk te installeren. 

Naast de serie PRO en LUA zijn ook Palomba en Kartell•LAUFEN voorzien van pack oplossingen. Zo is er altijd een LAUFEN wandcloset pack dat aansluit bij de gewenste style. 

Passend bij de LAUFEN wandclosets is het LAUFEN Installation System (LIS). LIS is geschikt voor vrijwel elke type bouw en is gemakkelijk te installeren. De bijpassende bedieningsplaten van LIS zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. LAUFEN biedt de complete oplossing voor de toiletruimte.  

LUA: https://www.laufen.nl/collecties/total-bathroom-sets/lua
PRO: https://www.laufen.nl/collecties/total-bathroom-sets/laufen-pro
Palomba: https://www.laufen.nl/collecties/total-bathroom-sets/palomba-collection
Kartell: https://www.laufen.nl/collecties/total-bathroom-sets/kartell-laufen

Bekijk het assortiment