Bedrijfsnieuws

Leveringen rondom feestdagen

Rondom kerst en de jaarwisseling hebben we aangepaste openingstijden en levertijden. Onze kantoren en servicebalies zijn maandag 26 december, tweede kerstdag, gesloten. Wil je rondom kerst en/of oud en nieuw een bestelling plaatsen? Bekijk dan in het onderstaande schema wanneer wij de bestellingen (indien voorradig) leveren.

Servicebalies

Mocht je regelmatig producten halen bij één van onze servicebalies, dan adviseren wij om vooraf even te informeren of er voor jouw Rensa servicebalie tijdens de kerstperiode en jaarwisseling afwijkende openingstijden gelden. Je kunt hiervoor kijken op rensa.nl/servicebalies of contact opnemen met de servicebalie.

Leveringen rondom feestdagen

Datum bestelling Orderstop Daglevering Nachtlevering
Zaterdag 24 december - Woensdag 28 december 27 op 28 december
Eerste & tweede kerstdag
Zondag 25 december en maandag 26 december
- Woensdag 28 december 27 op 28 december
Zaterdag 31 december - Dinsdag 3 januari 2 op 3 januari
Nieuwjaarsdag
Zondag 1 januari
- Dinsdag 3 januari 2 op 3 januari

Maatwerk zink

De zinkstraat is van maandag 26 december tot en donderdag 29 december gesloten. Maatwerk zink besteld tot vrijdag 30 december 11:00 uur, wordt uitgeleverd op maandag 2 januari. Het standaard zink wordt deze week gewoon uitgeleverd (indien voorradig) en is te bestellen in onze webshop gevier.nl.

Niet voor een dichte deur

Wij willen je vragen het ons te melden indien jouw bedrijf naast de officiële feestdagen gesloten is, zodat wij onze levering hierop kunnen aanpassen. Als je elektronisch bestelt, kun je zelf de gewenste leverdatum aanpassen bij het plaatsen van de bestelling. Zo voorkomen we dat onze chauffeurs voor een dichte deur komen te staan. Alvast bedankt voor de medewerking.

Namens alle medewerkers van Gévier wensen wij jou en jouw familie hele fijne feestdagen en een gezond 2023.