Productnieuws

Linido presenteert met trots de nieuwe serie Ponte Giulio

Linido heeft al meer dan 80 jaar ervaring en een ongeëvenaarde passie voor het creëren van producten die toegepast worden in aangepaste badkamerruimtes. Met de komst van de Ponte Giulio collectie vernieuwd Linido het speelveld van badkameraanpassingen met een verfrissend scala van afwerkingsmogelijkheden, kleuren en oplossingen. 

De collectie van Ponte Giulio staat garant voor een comfortabele en veilige ervaring en biedt een stijlvolle en strak vormgegeven product welke door de strakke lijnen puur Italiaans design uitstraalt. Door gebruik te maken van slimme oplossingen, zoals accessoires die men vrijwel op elke beugel kan bevestigen, zijn de producten geschikt te maken voor elke ruimte en verschillende toepassingen. 

Design en healing evoirment 

Diverse onderzoeken wijzen uit dat de een aangename leefomgeving, waarin de gebruiker zich in bevindt, direct bijdraagt aan het herstelproces en een prettiger werkomgeving vormt de professionals. Door gebruik te maken van kleuren en verschillende designs is men in staat om met de Ponte Giulio collectie beter aan te sluiten bij de algehele uitstraling van de omgeving/gebouw, waardoor de healing evoirment nog beter tot uiting komt. 
De Ponte Giulio collectie biedt een breed scala een combinatiemogelijkheden waardoor de producten feilloos toepasbaar zijn in elke moderne badkamer of toilet. 

Flexibel toepasbaar

Om aan de individuele flexibiliteitswens te voldoen zijn de douchezitting en toiletsteunen eenvoudig te verwijderen en terug te plaatsen. Op deze wijze kan eenvoudig worden voldaan aan de wens die op het moment geldt. Dit heeft als bijkomend voordeel wanneer de producten niet geplaatst zijn reiniging niet nodig is.

Montage- en onderhoudsgemak

De producten zijn met grote zorg ontworpen en voldoen aan de hoogste normen op gebeid van veiligheid, zonder concessies te doen aan het ontwerp en afwerking. Door gebruik te maken van een slim design en hoogwaardige materialen zijn mogelijke plekken waar vuil zich kunnen ophopen tot een minimum beperkt. Door de jaren lange ervaring is bij het ontwerp de praktische kant niet uit het oog verloren. De producten zijn snel, stabiel en eenvoudig te monteren zodat men kostbare tijd bespaart.