Productnieuws

Meer comfort, minder energie en water


Direct kokend water uit de kraan is niet alleen handig. Met een Quooker kun je ook energie en water besparen. Wil jij de besparing inzichtelijk maken voor jouw klant? Doe dan de bespaarcheck op quooker.nl

Meer comfort, minder energie en water

Consumenten denken vaak dat Quooker een energieverslinder is, maar die hebben het mis. Met een Quooker in de keuken kan juist energie en water worden bespaard.

Hoe dat zit? Het Quooker-reservoir is gemaakt met de techniek van hoogvacuümisolatie. Hierdoor kost het slecht 10W energie om het water op 108˚C te bewaren. Dat is nog minder dan het verbruik van een wifi-router. Met een Quooker tap je altijd de exacte hoeveelheid kokend water. Dat is bij het gebruik van een waterkoker wel anders. Het Quooker COMBI-reservoir heeft de functie van keukenboiler en wordt alleen op de koudwaterleiding aangesloten. Hierdoor hoef je niet te wachten op warmwater en wordt leidingverlies voorkomen. Het is ideaal om het COMBI-reservoir te installeren in combinatie met een warmtepompsysteem. Op deze manier is de gehele inhoud van het voorraadvat beschikbaar voor gebruik in de badkamer. Een Quooker in je keuken brengt meer comfort en verminderd het energie en waterverbruik.

Doe de bespaarcheck

Door middel van de bespaarcheck kan je jouw klant binnen een minuut voorrekenen hoeveel je met Quooker kan besparen in zijn/haar specifieke situatie. Probeer het zelf op quooker.nl/besparen.

Bekijk het assortiment

Het populaire Quooker assortiment is uiteraard verkrijgbaar bij Gevier. Bekijk het hier.