Productnieuws

Mix en match met Kartell•LAUFEN

LAUFEN kondigt de nieuwe naam aan van de Kartell collectie en de mogelijkheden om deze te combineren met de allernieuwste LAUFEN-collectie.  

Naamsverandering

Na 9 jaar is het voor LAUFEN tijd om de samenwerking met Kartell naar een ander niveau te tillen. De focus zal vanaf nu gaan liggen op de sterke competenties van elk merk afzonderlijk. LAUFEN met haar leiderschap in het creëren van unieke badkamers en Kartell in het ontwerpen van kleurrijke accessoires voor thuis. De naam van de collectie was voorheen Kartell by LAUFEN, maar dat is verleden tijd. De nieuwe collectienaam is Kartell•LAUFEN. 

Mix en match

LANI is de nieuwste meubelserie van LAUFEN ontworpen door de Franse designer Toan Nguyen. Samen met de bijpassende keramiek serie LUA kan er zo een complete badkamer worden gecreëerd. Wat de meubelserie LANI als voordeel heeft is dat het naast de bijbehorende LUA collectie ook te combineren is met reeds bestaande LAUFEN collecties. Zo kan LANI worden gecombineerd met Living, Pro S, Palace en Kartell•LAUFEN.  

Kleurrijke strakke collectie 

De Kartell•LAUFEN collectie staat bekend om de combinatie van de iconische kleurrijke Italiaanse kant en de strakke, betrouwbare Zwitserse kant. Zowel voor de keramische producten als de meubels en kranen is er volop keus in kleur. De keramische producten zijn verkrijgbaar in: wit, mat wit, zwart, mat zwart, mat antraciet en mat lichtgrijs. Hierbij gaat het om de wastafels en waskommen in SaphirKeramik en de rimless toiletten en bidets. De Kartell•LAUFEN meubels zijn naast de standaard kleuren ook verkrijgbaar in frissere en fellere tinten zoals mustard yellow, pebble grey en ochre brown. Ook de kranen zijn er in vernieuwde kleuren zoals rose gold, gold, brushed stainless steel en titanium black matt.

Bekijk het assortiment