Productnieuws

Nieuw bij Gévier: Sanibell

Gévier is sinds de zomer van 2021 verkooppartner van Sanibell. Met Sanibell’s badmeubelmerken  INK en Proline bedienen zij de consument met de inspirerende en hoogwaardige badkamermeubelen in de nieuwste kleuren en volgens de laatste trends. In diverse prijssegmenten en voor ieder wat wils. Gévier helpt graag met de keuze van de juiste badkameropstelling en meubelcombinatie. Doordat de meubelen vanuit Sanibell uit voorraad geleverd kunnen worden hoeft de installateur niet lang te wachten en kunnen de installateurs direct aan de slag.

INK en Proline badkamermeubelen uit voorraad leverbaar.

Sanibell is een toonaangevende Nederlandse producent van badkamermeubelen, wastafels en fonteinen in porselein, keramiek, polystone, quartz, solid surface, natuursteen en staal. Opgericht in 1978 en altijd vernieuwend. Moderne badkamermeubelen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Sanibell heeft een sterke focus op productontwikkeling, vormgeving en service. De badkamermeubelen van Sanibell dragen allemaal de herkenbare en hoog kwalitatieve signatuur van Sanibell en zijn allemaal uit voorraad leverbaar. De bedrijfsstrategie is gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid, service én voorraad. Sanibell streeft ernaar om de klanten altijd te verrassen met functionele, creatieve en betaalbare badkamermeubelen.

Het merk INK staat in de basis van Sanibell.

De INK badkamermeubelen worden in huis ontworpen, geheel naar de wensen en behoefte van de hedendaagse consument. Echt ‘Dutch Design’ dus! De uitgebreide en moderne collectie INK meubelen zijn afgewerkt met de mooiste lakken, houtdecors en massieve eiken of eikenfineer panelen. Verkrijgbaar in uitvoeringen mét of zonder grepen en veel verschillende diepte-, breedte en hoogtematen. De uitgebreide combinatiemogelijkheden van wastafel met onderkast, stalen frame, spiegelkast, spiegel, hoge kast of wandplank maken de badkamer tot de meest favoriete plek van het huis.

De collectie Proline badkamermeubelen is een méér dan complete collectie.

Met ruime onderkasten in harmonieus houtdecor of hedendaags lak maar eveneens met mooi vormgegeven stalen regalen.  Prachtige meubelen die voorzien zijn van de nieuwste softclose ladesystemen en de modernste wastafels in porselein, polystone en natuursteen. De Proline badkamermeubelen kenmerken zich met een veelzijdig en uitgebreid programma die in vijf duidelijke stappen doorlopen kan worden.