Productnieuws

Nieuw: zwart zink, RHEINZINK GRANUM basalte

Maak kennis met de nieuwe kleur van RHEINZINK: GRANUM basalte. Voorgepatineerd antraciet zwart zink met een karakteristieke walsstructuur. De fabrieksmatig opgewekte patinalaag heeft een intens zwarte kleur die zich natuurlijk gaat ontwikkelen en zo in de loop der tijd een levend karakter krijgt. Zo is de zwarte woontrend tot in detail aan de buitenzijde van een woning door te zetten. 

GRANUM basalte is toepasbaar op daken, gevels, dakkapellen en aan- of opbouwen. Daarnaast is er een uitgebreid hemelwaterafvoerassortiment beschikbaar in de vorm van dakgoten, regenpijpen en toebehoren.  

Het GRANUM basalte hemelwaterafvoerassortiment bestaat uit de mastgoten M280 en M333 en toebehoren. De hemelwaterafvoerbuis is verkrijgbaar in de diameters 80 en 100 mm. Naast de strakke vergaarbak Kubus zijn de vergaarbak vierkant en mini leverbaar. 

RHEINZINK GRANUM basalte goten zijn prima te solderen. Ter plaatse van de soldeernaad moet het materiaal blank worden opgeschuurd. Gebruik Power Surface als soldeervloeistof. De onderdelen zijn ook onderling te verlijmen: gebruik hiervoor RHEINZINK zuurvrije kit. 

www.rheinzink.nl

Bekijk het assortiment