Productnieuws

Novellini Zephyros douchewand: strak en functioneel design

Tijdens het dagelijkse doucheritueel genieten van een design douchewand van hoogwaardige kwaliteit en met veel douchecomfort? Dan is de serie Zephyros van Novellini een aanrader. Deze fraaie douchewand kenmerkt zich door een krachtig lijnenspel, een variëteit aan profielkleuren en glas. Bovendien is de Zephyros verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en afmetingen zodat de douchewand in vrijwel iedere badkamer te plaatsen is. 

Helemaal van nú: douchewand met zwarte profielen 

De glaskeuze en profielkleur spelen bij de look & feel van een douchewand een belangrijke rol. Gelukkig valt er bij de Novellini Zephyros veel te kiezen. Zo is deze leverbaar met transparant glas waardoor je een heerlijk gevoel van vrijheid ervaart. Ook is grijs glas een optie waardoor de douchewand een chique, eigentijdse uitstraling krijgt. En met het Niva structuurglas of het speelse Zephyros motief is er tijdens het douchen net wat extra privacy. Ook qua profielkleuren biedt Novellini veel keuze. De Zephyros is verkrijgbaar als trendy zwarte douchewand maar ook in de kleuren wit, chroom en matchroom. Ofwel van überhip tot een meer ingetogen, tijdloze uitstraling. 

Novellini Zephyros douchewand: stevig én soepel tegelijk 

Novellini staat bekend om de uitstekende kwaliteit en een lange levensduur van haar sanitairproducten. Bij de douchewanden gaan stevigheid en souplesse hand in hand. De kwalitatieve constructie in combinatie met het veiligheidsglas zorgen voor een solide geheel. Bovendien staan de robuuste profielen en regelbare wieltjes garant voor het soepel draaien, schuiven of sluiten van de douchedeur. 

Doucheschermen in veel verschillende modellen en afmetingen 

Naast het minimalistische design is het succes van deze serie ook te danken aan de vele uitvoeringsmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een douchewand met een draaideur, schuifdeur of vouwdeur, voor nisinbouw of een hoekinstap; de kans is groot dat de Novellini met de Zephyros de juiste oplossing heeft.  

Bekijk het assortiment op Gevier.nl