Productnieuws

Plug in voor elektrisch verwarmen

We moeten goed op de aarde passen. Het gebruik van fossiele brandstoffen voor wonen neemt inmiddels sterk af. Elektrisch is de norm. Met een Plug-in Radiator van Zehnder kies je voor een duurzame verwarmingsoplossing. De all-electric radiatoren van Zehnder zijn namelijk de perfecte aanvulling op vloerverwarming en de warmtepomp. Zo creëer je ook in de badkamer een comfortabel leefklimaat.

En dat is nog eens zeer gemakkelijk ook: de Plug-in Radiatoren vragen alleen om een stopcontact en zijn in een handomdraai geïnstalleerd. Net als de ‘gewone’ Zehnder radiatoren, is een Plug-in Radiator verkrijgbaar in vele modellen en kleuren.

Heat on demand

Ophangen, stekker in het stopcontact en klaar. Het aanleggen van verwarmingsbuizen is verleden tijd. Hang de radiator op elke gewenste plek met een stopcontact in de buurt. Een Plug-in Radiator maakt in korte tijd de ruimte aangenaam warm. ‘Heat on demand’ noemen we dat. En dat is zeer comfortabel.

Draadloze bediening

Plaats de draadloze bediening op de gewenste plek in de badkamer, bijvoorbeeld bij de deur of de spiegel en stel gemakkelijk een weekprogramma in. Zo is de badkamer warm wanneer dit gewenst is en wordt onnodig stroomverbruik voorkomen.

Open raan detectie

Staat het badkamerraam open? Dan schakelt de open raam detectie de Plug-in Radiator vanzelf uit. Ook dat voorkomt onnodig stroomverbruik. Verwarmen van de badkamer is dan immers niet nodig.

Elektrische radiatoren voor de projectenbouw

In projecten met meerdere gelijke woningen of appartementen is een Plug-in Radiator van Zehnder de perfecte oplossing. Speciaal voor projectenbouw is er een assortiment aan betaalbare elektrische radiatoren die de badkamer op ieder gewenst moment snel en comfortabel verwarmen.

Zwitserse kwaliteit

Laat je inspireren online of in een van onze showrooms. Voor ieder budget en voor iedere badkamer is namelijk Zehnder kwaliteit toe te passen. Of je klant nu voor ingetogen basic of juist uitgesproken modern gaat, het is allemaal mogelijk in meer dan 700 kleuren.  Los van de prachtige designs is er een ding wat alle Zehnder radiatoren met elkaar verbindt en dat is de uitmuntende Zwitserse kwaliteit.