Productnieuws

Rada baanbrekende techniek en hygiëne

Mengkranen met registratie

Aan de ontwikkeling van de nieuwe digitale Rada Intelligent Care wastafelmengkranen, is vele jaren hard gewerkt. De kranen zijn vanaf de basis nieuw ontwikkeld om te voldoen aan de veranderende behoeftes in de zorgsector en andere sectoren waar hoge eisen aan hygiëne gesteld worden. Deze ontwikkeling vond plaats in nauw overleg met een uitgebreide groep experts uit verschillende disciplines.

Intelligente serie

De nieuwe serie is gebaseerd op een intelligent ontwerp, intelligente techniek en intelligente oplossingen. Hierbij valt te denken aan non-touch activering en temperatuurregeling, een Safe-to-touch kraanoppervlak en een geavanceerde digitale thermostatische temperatuuregeling. 

Gladde binnenkant

De messing binnenzijde van de mengkranen die in contact staat met water is glad. In de uitloop van de mengkraan zit geen perlator of straalbreker. Dit ter beperking van bacteriegroei.

Intelligente oplossingen

De kranen zijn volledig programmeerbaar en uitleesbaar m.b.v. een iPad en kunnen aangesloten worden op een GBS. Temperatuur, cyclusspoelingen voor mengwater én koud water en desinfectie zijn simpel te programmeren. De resultaten van beheersmaatregelen zoals cyclusspoelingen en thermische desinfecties worden in de mengkraan geanalyseerd en opgeslagen. Ook een controle/meting van koud- en van warmwater is mogelijk.  

In een netwerk

De Rada Intelligent Care wastafelmengkranen kunnen gekoppeld worden in een netwerk en aangesloten worden op een gebouw beheer systeem. 

Diverse modellen

De Rada digitale Intelligent Care serie wastafelmengkranen, is nu leverbaar in diverse uitvoeringen voor blad- en wandmontage.

www.radacontrols.com

Nooit eerder was de behoefte om regelmatig en intensief handen te wassen groter dan nu.

 
Rada Intelligent Care, programmeren en uitlezen via Ipad.