Bedrijfsnieuws

Rensa Family voegt elektrogroothandel DTC Elektro toe aan familie

De elektrotechnische groothandel DTC Elektro is per 1 april 2022 toegevoegd aan Rensa Family, een internationale groep van specialistische familiebedrijven voor de installatiewereld. Met de toevoeging vormt Rensa Family een nog completer en sterker huis van specialisten voor de installateur.

DTC Elektro is een groothandel in elektrotechniek met 20 werknemers en levert sinds de oprichting in 2003 een totaalpakket ‘als het gaat om draad, kabel en elektrotechnisch installatiemateriaal’. DTC Elektro blijft onder dezelfde naam en zelfstandig opereren vanuit de twee vestigingen in Raamsdonksveer en Oss. 

Verbinding

“Ons nieuwe familielid maakt met een compleet pakket aan elektroproducten Rensa Family een nog completer en sterker huis van specialisten, maar DTC Elektro wordt bovenal gekenmerkt door dat gemeenschappelijke DNA dat Rensa Family verbindt”, zegt Henk-Jan Wegman, CEO van Rensa Family. 

“DTC Elektro is een gedreven familiebedrijf met échte vakmensen. Zij hechten veel waarde aan langetermijnrelaties en zetten die extra stap voor elkaar én hun partners. Ze voegen de daad bij het woord en streven er elke dag naar het beter te doen. We zijn bijzonder trots op deze uitbreiding van Rensa Family.”

Veel kansen

“Wij zijn bijzonder verheugd om met ons bedrijf en met onze eigen identiteit bij Rensa Family te mogen aansluiten. Dat doen wij met onze betrokken medewerkers die DTC Elektro mee hebben opgebouwd tot waar wij nu zijn. Dat geeft ons veel voldoening en 
maakt ons trots”, zegt Rob Walk, algemeen directeur van DTC Elektro.

“Door deze nieuwe samenwerking zien wij veel kansen om onze relaties nog beter als totaalleverancier te kunnen voorzien van een breed pakket kwaliteitsproducten voor de installatiesector. Hiermee ontstaan nieuwe mogelijkheden waarmee de binding met onze relaties nog hechter zal worden. De toekomst, met ongetwijfeld veel mooie uitdagingen, zien we derhalve als lid van Rensa Family met veel plezier én vertrouwen tegemoet.”