Productnieuws

Systemen eenvoudig met elkaar combineren met Aalberts integrated piping systems

Aalberts integrated piping systems heeft met de systemen van VSH de beste oplossingen voor elk project. De productlijnen zijn naadloos op elkaar aan te sluiten en in combinatie met de Design Service biedt Aalberts integrated piping systems de ultieme oplossing voor complete leidingsystemen.

Wereldwijde ervaring, lokaal advies

De systemen van Aalberts integrated piping systems kunnen worden toegepast in onder meer de woning- en utiliteitsbouw, brandbeveiliging en scheepsbouw. Wereldwijd actief op 30 locaties kan Aalberts integrated piping systems gebruik maken van wereldwijde kennis en experts en tegelijkertijd op lokaal niveau aan jouw wensen voldoen.

Naadloos te combineren

Aalberts integrated piping systems biedt press-, knel-, groef- en pushsystemen inclusief appendages voor diken dunwandige metaal en kunststof buis. De systemen zijn naadloos op elkaar aan te sluiten, met als voordeel dat klanten één aanspreekpunt hebben, gebruik kunnen maken van systeemgarantie en kosten besparen door efficiënt te kunnen installeren.

Het grote aanbod overgangskoppelingen zorgt voor een eenvoudige overgang en aansluiting. Van cv, koper of rvs buis overgaan naar kunststof buis kan eenvoudig met de VSH Super overgangskoppeling naar VSH MultiPress. Met een groef-/press-overgangskoppeling kan naadloos van VSH Shurjoint de verbinding worden gemaakt naar VSH XPress.

Aalberts integrated piping systems Design Service®

Al vanaf de digitale tekentafel kunnen klanten advies krijgen voor totaaloplossingen op maat. De Design Service heeft toegang tot de volledige productrange binnen Aalberts integrated piping systems, waardoor zij altijd de meest optimale installatie kunnen samenstellen, die volledig aansluit bij de wensen van de klant.

Aalberts integrated piping systems biedt een serie productlijnen die:

• naadloos op elkaar aan te sluiten is
• beschikbaar is in afmetingen van 6 mm tot en met 104” (DN2600)
• toepasbaar is voor dik- en dunwandige metaal of kunststof buis
• press-, knel-, groef- of pushaansluitingen heeft
• uitgebreid kan worden met appendages

Meer informatie over de mogelijkheden, Design Service en het assortiment is te vinden op: aalberts-ips.nl