Productnieuws

Systemen eenvoudig met elkaar combineren met Aalberts integrated piping systems

Ideaal te combineren

Aalberts integrated piping systems biedt press-, knel-, groef- en pushsystemen inclusief appendages voor dik- en dunwandige metaal en kunststof buis. De systemen zijn naadloos op elkaar aan te sluiten, met als voordeel dat klanten één aanspreekpunt hebben, gebruik kunnen maken van systeemgarantie en kosten besparen door efficiënt te kunnen installeren. 

Het grote aanbod overgangskoppelingen zorgt voor een eenvoudige overgang en aansluiting. Met een groef-/press-overgangskoppeling kan bijvoorbeeld eenvoudig van VSH Shurjoint verbinding gemaakt worden gemaakt naar VSH XPress of, voor dikwandige buis, naar VSH PowerPress. Hierdoor kunnen systemen van 12 mm naar 104” aangelegd worden. 

Maar ook materiaalovergangen zijn mogelijk. Met onze overgangskoppeling kunt u eenvoudig van cv, koper of rvs naar kunststof buis. VSH Super en VSH MultiPress zijn een prima combinatie, makkelijk te installeren en hebben vele toepassingsmogelijkheden.

Aalberts integrated piping systems Design Service®

Al vanaf de digitale tekentafel kunnen klanten advies krijgen voor totaaloplossingen op maat. Onze Design Service® ondersteunt klanten tot en met de oplevering met advies, trainingen, bouwbegeleiding en controles, waardoor u snel, veilig en op de meest economische manier een project kunt uitvoeren.

Aalberts integrated piping systems biedt een serie productlijnen die:
•    naadloos op elkaar aan te sluiten is
•    beschikbaar is in afmetingen van 6 mm t/m 104” (DN2600)
•    toepasbaar is voor dik- en dunwandige metaal of kunststof buis
•    press-, knel-, groef- of pushaansluitingen heeft
•    uitgebreid kan worden met appendages

Meer informatie over de mogelijkheden, Design Service en het assortiment op www.aalberts-ips.nl.