Productnieuws

Veilig toiletgebruik. Contactloze bedieningspanelen van WISA vs Coronavirus. Het nieuwe normaal.

Veilig en fris

Het Coronavirus houdt ons land al maanden in zijn grip. Aanrakingen met mogelijk besmette oppervlaktes moeten we zoveel mogelijk voorkomen. Omdat het desinfecteren van een spoelknop na ieder gebruik moeilijk te realiseren is, ligt de oplossing bij contactloos spoelen. Zowel bij het toilet als bij een urinoir.  Contactloos doorspoelen met WISA x IPEE houdt het toilet fris en veilig.

Dubbel veilige hightech urinoirs

WISA brengt samen met IPEE een reeks urinoirs met hightech sensortechnologie op de markt. De in het urinoir voorgemonteerde sensor meet de aanwezigheid van urine  én stroming. Er wordt volautomatisch gespoeld wanneer beide worden gemeten. Onnodige spoelingen behoren daardoor tot het verleden en aanrakingen van een spoelknop is niet meer nodig.

Contactloos spoelen

Ook het WISA x IPEE toiletsysteem spoelt enkel wanneer dit nodig is. Dit slimme toilet is de combinatie van een WISA XS spoelsysteem, EOS Infraroodsensor en IPEE Spectre® sensortechnologie. Spectre® zorgt ervoor dat het toilet consequent contactloos (automatisch) gespoeld wordt na elk gebruik en verhindert dat het overloopt bij een eventuele verstopping. Zo garandeert WISA x IPEE een optimale gebruikerservaring zowel op openbare toiletten als bij u thuis.

Installatiegemak voor de installateur

Alles in één: WISA maakt het ook makkelijk voor de installateur. Met één enkele code kunnen alle nodige componenten worden besteld.  Plug & play: Bovendien is de installatie erg eenvoudig: frame installeren, toilet ophangen en klaar. Geen ingewikkelde aansluitingen of extra onderdelen. Een kind kan de was doen. Duurzaam & Stabiel: Deze geïntegreerde oplossingen zijn de beste keuze voor iedere installateur, gebruiker en/of facilitair manager!

Voor meer informatie over intelligente toiletoplossingen bezoek www.wisa-sanitair.com/nl/ipee