Productnieuws

Water en energie besparen met GROHE-producten

Met torenhoge energieprijzen en de toenemende klimaatcrisis, is het besparen van grondstoffen thuis belangrijker dan ooit. Maar hoe kunnen water, energie en dus geld gemakkelijk en zonder veel moeite worden bespaard? GROHE biedt betaalbare producten voor een duurzame levensstijl die water en energie besparen zonder afbreuk te doen aan comfort of waterplezier.

GROHE biedt waterbesparende technologieën voor wastafelkranen en douches en maakt het mogelijk om tot 50% op het waterverbruik te besparen met behoud van het comfort. Door een doorstroombegrenzer te gebruiken, kan de waterstroom van bijvoorbeeld een kraan worden verminderd van 10 liter per minuut naar zo'n 5 liter per minuut. Een beluchter voegt lucht toe aan het water en biedt dezelfde volumineuze water ervaring als een gewone kraan, waardoor de gebruikerservaring steeds gewaarborgd blijft. Ditzelfde geldt voor de douche.

Comfortabel genieten van de waterbesparende GROHE Euphoria 260 regendouhe

Het GROHE Eurphoria 260 douchesysteem is een mooi voorbeeld van een product waarbij je optimaal geniet van een waterbesparende regendouche zonder dat je inlevert op comfort. Het douchesysteem is voorzien van GROHE TurboStat technologie in de thermostaatkraan waardoor je vrijwel direct geniet van de ingestelde watertemperatuur en deze blijft constant tijdens het douchen. Hierdoor verspil je geen water bij het zoeken naar de juiste douchetemperatuur. De doorstroombegrenzer beperkt de waterstroom tot 9,5 liter per minuut, waardoor het waterverbruik tot 40% wordt verminderd zonder in te leveren op prestaties. Dit douchesysteem is dan ook de perfecte keuze voor het realiseren van een nieuwe badkamer én voor snelle upgrades van bestaande badkamers.

Bekijk het assortiment