Productnieuws

Zehnder World of Colours brengt kleur in het leven

Van je kledingkeuze tot de inrichting van je huis; kleuren geven de mogelijkheid om een eigen stijl en sfeer te creëren. Met het nieuwe Zehnder kleurenpalet ‘World of Colours’ kan iedere radiator in huis nu ook perfect bijdragen aan die persoonlijke sfeer. Er zijn vijf verschillende werelden, elk met hun eigen karakter en bijpassende kleuren. Welkom in de Zehnder World of Colours! 

Waar het ontwerp van een radiator van Zehnder staat voor functie en vorm, is de kleur van een designradiator doorslaggevend voor de uitstraling. Gaat je klant voor een eyecatcher of een radiator die opgaat in de ruimte? Met het nieuwe kleurenpalet Zehnder World of Colours is er een ruim aanbod aan kernkleuren en trendkleuren, zodat je klant altijd zijn gewenste kleurstatement kan maken.  

Kernkleuren Warm 
De kleuren in deze categorie zijn zacht en natuurlijk en geven de ruimte een comfortabele en rustige ‘touch’. Ideaal voor badkamers en woonkamers wanneer je een uitnodigend gevoel van comfort wilt creëren. 

Kernkleuren Cool 
De kernkleuren uit het coole kleurenpalet zijn modern, tijdloos en robuust. Ideaal voor gebruik in ruimtes met een industriële cement of beton betonlook, maar ook op een witte muur zijn radiatoren in bijvoorbeeld matzwart en antraciet grijs een prachtige verschijning. 

Maak het plaatje compleet 

Wanneer de designradiator in de gewenste kleur is gevonden en je het plaatje helemaal af wilt maken, dan is er de mogelijkheid om voor de CV badkamerradiator een kranenset in kleur bij te bestellen. Diverse kranensets met thermostaatknop van de Zehnder Design Line, die voorheen alleen in wit, chroom of rvs verkrijgbaar waren, zijn nu ook in de radiatorkleur verkrijgbaar. 

Meer info en aanvraag Zehnder World of Colours kleurenkaart:  https://bit.ly/3FlVEMM

 
 
Meer weten over Zehnder?