Home

Home staat voor landelijke invloeden gecombineerd met tijdloos design in een warme omgeving en een zachte stoere uitstraling.

Badkamerwereld Home

Deze badkamerwereld brengt je terug naar de Romantiek van de 19e eeuw. De modern klassieke uitstaling en het tijdloze karakter van Home zorgt voor een ontspannen sfeer. Het design is ingetogen en functioneel, het kleurenpalet bestaat uit zachte schakeringen en de materialen hebben een warme uitstraling. Hout en natuursteen is een perfecte combinatie. Home onderstreept de connectie met het buitenleven en het belang van duurzaamheid. In deze badkamer vind je industriële elementen in de vorm van kranen of armaturen. Huiselijk en welkom zijn uitdrukkingen die hier van toepassing zijn, want hier voel je je snel thuis.

Tijdloos design

De vormgeving van Home is ingetogen en heeft een tijdloos karakter door de licht klassieke belijning en authentieke en ambachtelijke details.

Rust

Het totaalbeeld straalt rust en kalmte uit door het behouden kleuren- en materialen palet, introvert design en zachte contrasten. Dit zijn eigenschappen die horen bij de badkamerwereld Home.

Klassieke elementen

Een tegelvloer met een klassiek patroon, kranen met een ambachtelijke uitstraling of een badkamermeubel met klassieke belijning. Dit zijn de blikvangers die het Home gevoel versterken.

Natuurlijke materialen

Home kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen met een zachte, matte uitstraling. Hout en natuursteen in combinatie met zachte tinten.

Functionele eenvoud

Het design van Home wordt gekenmerkt door authentieke vormgeving die praktisch en kwalitatief is en veel gebruiksgemak heeft.

Huiselijk & warm

De sfeer is warm en toegankelijk door het tijdloze karakter. Deverhoudingen en de gastvrijheid zijn statements die Home typeren.

Passend bij jouw budget

Home heeft 3 prijsvarianten: Basic, Comfort en Premium. Het gekozen materiaal, design en afwerking is van invloed op de totaalprijs. In iedere variant is Home zicht- en voelbaar: het tijdloze karakter van de meubels, de warme materialen, industriële elementen of de authentieke tegelvloer, het zijn deze stijlmakers die zorgen voor een huiselijke uitstraling.