Volledige kopersbegeleiding in onze showrooms

Een badkamer naar volle tevredenheid van de koper, dat is het doel bij elk bouwproject. Maar in tijden waarin er een tekort aan handjes is, is efficiency voor jou als installateur en jouw opdrachtgever onmisbaar. We nemen de volledige kopersbegeleiding voor het sanitair daarom uit handen en zorgen voor een perfecte uitlevering van het materiaal per bouwnummer.
 

In onze digitale showroom en fysieke showrooms in Bunnik en Drachten bespreken onze stijladviseurs alle mogelijkheden en opties met de kopers. Zij kunnen daar badkamers, badkamer-stijlen en het sanitair bekijken en ervaren.

We leggen alle keuzes en variaties vast in het bouwdossier en zorgen voor perfecte bouwtekeningen voor de uitvoerder. Dit informatieproces hebben we tot in de perfectie gestroomlijnd.

En als alles aan de achterkant goed is geregeld, weet iedereen precies wat er moet gebeuren als de bouw begint.

Vier eigentijdse badkamerwerelden

Samen met trendwatchers en stylisten heeft Gévier voor de consument eigentijdse badkamerwerelden ontwikkeld. Dit zijn unieke lifestyleconcepten volgens de laatste trends. Er zijn 4 badkamerwerelden: Me, Home, Boutique en Spa. Me is een trendy badkamer met een designuitstraling, Home is huiselijk en heeft warme accenten, Boutique voelt aan als een luxe hotel en Spa is een soort kuuroord thuis, met een natuurlijke uitstraling.

Bekijk 'Boutique'  Bekijk 'Home'  Bekijk 'Me'  Bekijk 'Spa'