Spa

Het vinden van innerlijke rust en lichamelijke ontspanning in een omgeving die associaties met een berglandschap of een tropische oerwoud oproept, dat is het gevoel wat een Spa badkamerwereld oproept.
 

Spa: ‘Het gevoel van innerlijke rust door in contact te staan met de natuur: rust, harmonie en natuurlijke balans.’ Het buiten-binnengevoel van Spa wordt versterkt door het combineren van kleuren en materialen met een pure en natuurlijke uitstraling.

Natuurelementen

De uitstraling van een rotswand of een sauna ontstaat bij Spa door gebruik van unieke tegels of designmeubels met een hoog natuurgehalte. Het zorgt voor het gevoel direct in contact te staan met de natuur.

In de badkamerwereld van Spa heerst een evenwichtige balans, omdat er rekening wordt gehouden met ruimte, compositie en verhoudingen. Hierdoor ontstaat er rust en ergonomisch comfort.

Designstatement

Een kraan met de uitstraling van een waterpomp, een douchekraan waar water als een waterval uitstroomt of een vrijstaand bad dat in een Japans badhuis zou kunnen staan, het zijn statements die Spa typeren.

Duurzaam

Een spaarzame watertoevoer, energiezuinige techniek, materialen die warmte vasthouden en milieubesparend vervaardigd design. Dit zijn eigenschappen die horen bij de badkamerwereld van Spa.

Het design van Spa wordt gekenmerkt door een rustige look and feel, met een nadruk op een minimalistische eenvoud. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke rust.

Passend bij elk budget

Spa heeft drie prijsvarianten: Basic, Comfort en Premium. Het gekozen materiaal, design en afwerking is van invloed op de totaalprijs. In iedere variant is ‘Spa’ zicht- en voelbaar: het nature element van een wand, vloer of meubel, een design statement in een kraan, bad of inloopdouche. Het gevoel van buiten-binnen, rust en harmonie is aanwezig.