Me

Deze badkamerwereld heeft een uitgesproken en eigenzinnig design. Door gewaagde combinaties en trendy design met aandacht voor subtiele details, maak je met badkamerwereld ´Me´een persoonlijk statement. Belangrijke elementen van de ‘Me’ zijn een fris design, mix en match van verschillende stijlen en gewaagde vormgeving, kleuren en materiaalgebruik.

‘Me’: “Gedurfde combinaties worden een verlengstuk van je persoonlijkheid”

  • Speels en gedurfd
  • Mix and match van stijlen
  • Subtiele detaillering
  • Verlengstuk interieur
  • Design minded
  • Trendbewust

Fris design

‘Me’ is fris en eigentijds qua design en look and feel. Deze badkamerwereld is verrassend en kenmerkt zich door het design met een bijzondere twist.

Uitgesproken

Gedurfde combinaties in vormgeving, kleuren materiaalgebruik voor een maximaal effect, hiermee wordt een persoonlijk statement gemaakt. Dit zijn eigenschappen die horen bij de badkamerwereld ‘Me’.

Perfecte details

‘Me’ kenmerkt zich door de bijzonder legmethodes van de designtegels tot aan de bevestigingsmaterialen van de douchewand, deze subtiele details zijn essentieel voor de badkamerwereld Me.

Verlengstuk woonkamer

Het design van de badkamerwereld Me wordt gekenmerkt door dat het in feite een verlengstuk van het interieur van de bewoner is: eigenzinnig, gedurfd en vooral heel persoonlijk.

Passend bij jouw budget

Me heeft 3 prijsvarianten: Basic, Comfort en Premium. Het gekozen materiaal, design en afwerking is van invloed op de totaalprijs. In iedere variant is 'Me' zicht- en voelbaar: het uitgesproken trendy designkarakter, de verrassende combinaties, niet voor de hand liggend kleur- en materiaalgebruik. Me is een badkamer voor de creatieveling.