Productnieuws

Badkamers zijn planbaar – het leven niet altijd: HÜPPE Select+

Dit is de perfecte wellness-oase!  Zo mooi en comfortabel kan je douchen,  zelfs binnen een kleine ruimte!  Met HÜPPE Select+ heb je niet alleen voldoende aflegruimte binnen je douche, maar ook je handdoek binnen bereik. Onze designers hebben veel verder doorgedacht: Het veelzijdige accessoir systeem HÜPPE Select+ vult nu elke moderne Walk­-In douche perfect aan en kan heel eenvoudig zonder lastig boorwerk worden aangebracht op de tegelwand.

Montage zonder boren                                                                  

De badkameraccessoires van HÜPPE Select+ vormen de perfecte technische oplossing voor een optimale douchebeleving. Mirror, Tablet, hook en Drybox, worden aan het profiel bevestigd, zonder extra boringen in de tegels!  Ook voor de unieke Showerboard zijn geen boringen in het glas nodig, dit wordt via een nieuwe en gepatenteerd HÜPPE-klemtechniek aangebracht. Hüppe Select+ is getest volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Kleuren en glas

Verkrijgbaar in zilvermat of in de trendkleur Black Edition. De alleenstaande zijwand  met een dikte van 10 mm kan geplaatst worden zonder stabilisatie. Terwijl de 6 en 8mm wanden voorzien kunnen worden van alle accessoires combinaties, die naar wens later ook uitgebreid kunnen worden. HÜPPE Select+ kan voorzien worden van  Anti-Plaque-coating en alle maatvoeringen. Zelfs zijwanden uit een van de andere HÜPPE-series, kunnen met de HÜPPE Select+ Kit worden uitgebreid tot een uniek en praktisch opbergsysteem.

Accessoires

Tot de basisuitvoering van de Walk-In-douche HÜPPE Select+, behoren met de alleenstaande zijwand ook de Shelf en Tablet. De Wiper, Mirror, Drybox, hook en andere Tablets kan je optioneel geheel naar uw persoonlijke behoeften toevoegen.  

www.hueppe.com