Nieuws

SensoWash® D-Neo – Het douchetoilet voor de prijsbewuste koper

Productnieuws

Met de SensoWash® D-Neo serie biedt Duravit een moderne douchetoilet voor starters - compact in vorm en compact in prijs. De SensoWash® D-Neo is een aanvulling op de succesvolle D-Neo badkamerserie. Met zijn strakke, vlakke vorm past hij in elke badkamer en bij alle Duravit design-series. Zelfs met een bescheiden budget kun je de droom van een eigen designbadkamer met douchetoilet werkelijkheid laten worden.

Nieuwe Directeur Projectenbureau & Showrooms

Bedrijfsnieuws

‘Een belevenis’, zo moet het straks voelen als je het experiencecentre
van Gévier binnenstapt in Bunnik of Drachten. Niels
Leijgraaf, nieuwe Directeur Projectenbureau & Showrooms van
Gévier, gaat zich hier de komende maanden flink voor inzetten.

De noodzaak van contrast

Productnieuws

In een samenleving die steeds meer vergrijst, is het cruciaal om de veiligheid en het welzijn van kwetsbare groepen te waarborgen. Deze nieuwsbrief werpt daarom een licht op de essentie van contrast in en rondom de badkamer, met specifieke aandacht voor valpreventie.

JONA: een nieuw douchescherm van Kermi

Productnieuws

De JONA als draaideur of als pendel-vouwdeur. De serie heeft een standaard-hoogte van 2000 mm, met gehard veilig-heidsglas van 6 mm en een verstelmogelijkheid per muur-profiel van 20 mm.

WAVEDESIGN

Productnieuws

Ergonomie is de wetenschap die zich richt op het afstemmen van middelen en omstandigheden op de eigenschappen van de mens. Daarmee creëren we een ideale situatie waarin mensen optimaal kunnen functioneren. Wisa past deze wetenschap toe in haar Wavedesign baden om verantwoord te genieten van water.

Prefabricage blinde bevestiging spiegel bespaart enorm veel tijd

Bedrijfsnieuws

Sinds kort worden op de afdeling Prefabricage (Prefab) van Gévier in Doetinchem ook blinde bevestigingen op spiegels gemonteerd. Een nieuwe activiteit van de afdeling die normaal gesproken vooral druk is met bijvoorbeeld het voor-monteren van wastafels, toiletzittingen of inbouwreservoirs.

Infographic waterbesparing

Bedrijfsnieuws

Ongemerkt verbruiken we aardig wat water en energie in een badkamer. Maar met slimme aanpassingen kan hier flink op bespaard worden. Een lager watergebruik betekent immers ook minder energieverbruik. Met deze tips breng je het watergebruik in de badkamer naar beneden.

Leveringen rondom feestdagen

Bedrijfsnieuws

Rondom kerst en de jaarwisseling hebben we aangepaste openingstijden en levertijden. Onze kantoren, servicebalies en showrooms zijn eerste & tweede kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Als je rondom kerst of oud en nieuw een bestelling plaatst, raadpleeg dan onderstaand schema wanneer we jouw bestelling bezorgen.

Geberit AquaClean Sela in elegant mat wit

Productnieuws

Fans van mat wit opgelet: de Geberit douchewc AquaClean Sela is vanaf nu ook verkrijgbaar in een mat witte uitvoering. De afgelopen twee jaar heeft de stijlvolle wit matte kleur een grote vlucht genomen in badkamers over de hele wereld. Wit matte keramische oppervlakken geven de badkamer een luxe, hoogwaardige uitstraling. Zowel het keramiek als de deksel en wc-zitting zijn in het mat wit uitgevoerd.

GROHE Tempesta: vernieuwd design en slimme functies

Productnieuws

Ontspannend, reinigend of verkwikkend - douchen kan van alles zijn. Met de nieuwe GROHE Tempesta 110 handdouche kan het allemaal. De populaire handdouche belooft een luxe douche-ervaring voor iedere gebruiker. Het product is voorzien van een nieuw design en slimme functies die het product nog strakker en functioneler maken.