Nieuws

Efficiëntie en tevreden klanten: Het succesverhaal van Vi-Soft

Redactioneel

Geen discussies meer achteraf, minimale kans op faalkosten, tijdsbesparingen en bovenal een tevreden klant. Dit zijn een aantal voordelen van het softwareprogramma Vi-Soft, waarmee alle showroomadviseurs van Gévier werken. "We kunnen veel tijd besparen voor de installateur en aannemer."

1 MEI PLAATSEN Nu 10x zoveel GROHE+ punten op GROHE douchesystemen en thermostaatkranen!

Productnieuws

Met het GROHE+ loyaliteitsprogramma spaar je voor bonuspunten die je vervolgens in kan wisselen voor digitale vouchers van bekende (web)winkels. Scan de QR-code van de GROHE verpakking en krijg tussen 1 mei en 1 oktober 10x zoveel bonuspunten op GROHE douchesystemen en thermostaatkranen!

Openingstijden en leveringen Hemelvaart

Bedrijfsnieuws

Rondom Hemelvaartsdag hebben wij aangepaste openingstijden en leveringen. Op Hemelvaartsdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn onze kantoren en servicebalies gesloten.

SensoWash® D-Neo – Het douchetoilet voor de prijsbewuste koper

Productnieuws

Met de SensoWash® D-Neo serie biedt Duravit een moderne douchetoilet voor starters - compact in vorm en compact in prijs. De SensoWash® D-Neo is een aanvulling op de succesvolle D-Neo badkamerserie. Met zijn strakke, vlakke vorm past hij in elke badkamer en bij alle Duravit design-series. Zelfs met een bescheiden budget kun je de droom van een eigen designbadkamer met douchetoilet werkelijkheid laten worden.

Nieuwe Directeur Projectenbureau & Showrooms

Bedrijfsnieuws

‘Een belevenis’, zo moet het straks voelen als je het experiencecentre
van Gévier binnenstapt in Bunnik of Drachten. Niels
Leijgraaf, nieuwe Directeur Projectenbureau & Showrooms van
Gévier, gaat zich hier de komende maanden flink voor inzetten.

De noodzaak van contrast

Productnieuws

In een samenleving die steeds meer vergrijst, is het cruciaal om de veiligheid en het welzijn van kwetsbare groepen te waarborgen. Deze nieuwsbrief werpt daarom een licht op de essentie van contrast in en rondom de badkamer, met specifieke aandacht voor valpreventie.

JONA: een nieuw douchescherm van Kermi

Productnieuws

De JONA als draaideur of als pendel-vouwdeur. De serie heeft een standaard-hoogte van 2000 mm, met gehard veilig-heidsglas van 6 mm en een verstelmogelijkheid per muur-profiel van 20 mm.

WAVEDESIGN

Productnieuws

Ergonomie is de wetenschap die zich richt op het afstemmen van middelen en omstandigheden op de eigenschappen van de mens. Daarmee creëren we een ideale situatie waarin mensen optimaal kunnen functioneren. Wisa past deze wetenschap toe in haar Wavedesign baden om verantwoord te genieten van water.

Prefabricage blinde bevestiging spiegel bespaart enorm veel tijd

Bedrijfsnieuws

Sinds kort worden op de afdeling Prefabricage (Prefab) van Gévier in Doetinchem ook blinde bevestigingen op spiegels gemonteerd. Een nieuwe activiteit van de afdeling die normaal gesproken vooral druk is met bijvoorbeeld het voor-monteren van wastafels, toiletzittingen of inbouwreservoirs.

Infographic waterbesparing

Bedrijfsnieuws

Ongemerkt verbruiken we aardig wat water en energie in een badkamer. Maar met slimme aanpassingen kan hier flink op bespaard worden. Een lager watergebruik betekent immers ook minder energieverbruik. Met deze tips breng je het watergebruik in de badkamer naar beneden.