Nieuws

Op een gezond 2021!

Wij hopen dat wij ook in 2021 op een goede en fijne samenwerking kunnen bouwen. Gévier wenst jou en jouw familie een succesvol, maar bovenal, gezond 2021!

Als groothandel blijven wij je ‘gewoon’ van dienst, ook tijdens de lockdown

Bedrijfsnieuws
De gezondheid en veiligheid van onze klanten, fabrikanten en medewerkers zijn voor Gévier topprioriteit. We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en nemen doorlopend passende maatregelen. Wél kunnen wij je tijdens deze lockdown 'gewoon’ van dienst zijn zoals je dat van Gévier gewend bent.

Openingstijden en leveringen kerstperiode

Redactioneel
Graag informeren we je over onze bereikbaarheid en leveringen rond kerst en oud en nieuw.

De gemakken van een Geberit closet

Productnieuws

De montage van een closet met volledig gesloten sifonkap was altijd een vervelende klus. Met de gepatenteerde Easy Fast Fix (EFF) bevestigingstechnologie vereenvoudigd Geberit de installatie van een closet met verdekte bevestiging revolutionair.

De HANSA Connect-app: water besparen en meer hygiëne

Productnieuws

Naast smartphones zijn er nu ook smart-kranen. Deze slimme, touchless kranen zien we niet meer uitsluitend in openbare ruimtes. Ontdek wat achter de ontwikkeling van deze handenvrije kranen zit en waarom het ook een slimme keuze kan zijn voor jouw klanten.

Accessoires Frame: stijlvolle accessoires voor de badkamer

Productnieuws

Novellini heeft sinds kort diverse bijzondere badkameraccessoires in het assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een variant met één of meerdere planchetten, een handdoekhouder of een planchet met zeepdispenser. Hierbij heb je ook nog de keuze uit een aantal prachtige kleuren.

Jouw cadeausuggestie: stijlvolle set luxe badkameraccessoires

Productnieuws
Verrassend hoe enkele goedgekozen badkameraccessoires de ruimte als nieuw kunnen laten glanzen. Om de keuze én de beslissing gemakkelijker te maken, introduceerde Geesa de Accessory Packs. Eén pakket met alle essentiële toiletaccessoires in de gewenste stijl: haakje, toiletrolhouder met klep, toiletborstelhouder met toiletborstel en reserveborstel. 

Contactloos spoelen met WISA x IPEE. De nieuwe norm.

Productnieuws

In verband met hygiëne en het Coronavirus willen we aanrakingen met mogelijk besmette oppervlaktes zoveel mogelijk voorkomen. De oplossing? Contactloos spoelen voor zowel het toilet als bij een urinoir.  De spoeltechnologie van WISA x IPEE houdt het toilet fris en hygiënisch zonder 1 druppel water te verspillen.

Nieuwe prijs en conditiestructuur hansgrohe

Productnieuws

Hansgrohe gaat de bruto prijzen verlagen. Dit betekent dat de prijsverschillen tussen verkoopkanalen kleiner en realistischer gaan worden.

De nieuwe Grohtherm 1000 Performance

Productnieuws
Een thermostaatkraan met een nieuw design passend in de badkamers van nu.  De slim ontworpen ProGrip van de Grohterm 1000 Performance geeft precieze controle op waterstroom en temperatuur, zelfs met zeep op je handen.  Dankzij het interne koelkanaal van GROHE CoolTouch kan je je niet branden aan het oppervlak van de thermostaatkraan.