Nieuws

Dienstverlening zomerperiode

Bedrijfsnieuws

Tijdens de bouwvakperiode (week 30 t/m 34) is de orderstoptijd van elektronische orders een uur vroeger dan normaal. Dus als je de levering de volgende werkdag wenst te ontvangen, dient ook de elektronische order voor 17.00 uur bij ons binnen te zijn.

Legionella: trends, aandachtspunten en regels

Redactioneel

Steeds beter geïsoleerde panden en leidingschachten waar zoveel mogelijk installatiewerk in weggewerkt wordt. Het zijn risicofactoren voor een legionellabesmetting. Ieder jaar is het ook in Nederland weer raak, soms met fatale afloop. Het blijft dus opletten geblazen. Maar waar moet je precies op letten? Wat zijn de regels en welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van legionellapreventie?

Verpakkingen verminderen, verduurzamen en hergebruiken

Redactioneel

Van het kleinste installatiemateriaal tot volledige badkuipen, vrijwel alle producten in de installatiewereld zijn op een bepaalde manier verpakt. In veel gevallen komt daar piepschuim, plastic, lijm en inkt bij kijken. Dat zorgt niet alleen voor een grote afvalstroom (op de bouwplaats) en veel logistieke bewegingen, maar legt ook een grote druk op het gebruik van (fossiele) grondstoffen.

Zehnder World of Colours brengt kleur in het leven

Productnieuws

Van je kledingkeuze tot de inrichting van je huis; kleuren geven de mogelijkheid om een eigen stijl en sfeer te creëren. Met het nieuwe Zehnder kleurenpalet ‘World of Colours’ kan iedere radiator in huis nu ook perfect bijdragen aan die persoonlijke sfeer. Er zijn vijf verschillende werelden, elk met hun eigen karakter en bijpassende kleuren. Welkom in de Zehnder World of Colours! 

Het Modus-programma is compleet met de TREND en WALL

Productnieuws

De Duitse fabrikant van drinkwateroplossingen maakt het Modus-programma compleet met de TREND en WALL. 

Installatiegemak met de vernieuwde PRO3 van Quooker

Productnieuws

Quooker introduceerde onlangs de nieuwe generatie van het PRO3-reservoir. Het PRO3-reservoir met balgtechnologie. Het gebruik van de externe inlaatcombinatie is daarbij niet meer nodig. Dit zorgt voor een kortere installatietijd. 

Nieuwe stijlvolle Novellini Frame accessoires

Productnieuws

Novellini heeft enkele bijzondere badkameraccessoires aan het Frame assortiment toegevoegd. De serie bestond al uit een aantal handige accessoires die aan de muur of aan de douchewand kunnen worden bevestigd.  

LoooX Bathrooms | Bath Collection

Productnieuws

De badkamercollectie van LoooX wordt steeds completer waardoor vrijwel de hele badkamer ingericht kan worden met LoooX. Een logische volgende stap is om baden op te nemen in de collectie. Met trots introduceren ze daarom: de Bath Collection. In deze collectie vind je de modellen Chill, Cool, Cool Wall en de chique Easy. Het is tijd om te ontspannen in een LoooX bad. 

Herkenbaar: een te lage waterdruk?

Productnieuws

De Wilo-Isar BOOST5 is een slim Plug & Pump drukverhogingssysteem, bestaande uit een elektrische pomp, een frequentieomvormer, terugslagkleppen, een bedieningspaneel en drukvat. Deze verhoogt doeltreffend de waterdruk in en rondom de woning. 

Mix en match met Kartell•LAUFEN

Productnieuws

LAUFEN kondigt de nieuwe naam aan van de Kartell collectie en de mogelijkheden om deze te combineren met de allernieuwste LAUFEN-collectie.