Nieuws

Drukverhoging als nooit tevoren met de vernieuwde SCALA2

Productnieuws

Met de nieuwe generatie SCALA2 introduceert Grundfos de geïntegreerde drukverhogingsoplossing van de toekomst, met baanbrekende technologie voor constante waterdruk, laag geluidsniveau en energie-efficiëntie voor woningen met maximaal 3 verdiepingen en 8 kranen.

Technische hogeschool getransformeerd tot duurzame woonparel

Project in beeld

Na een periode van leegstand blies Koopmans Bouw de technische hogeschool in Groningen nieuw leven in. Installatiebedrijf DonkerVeenstra verzorgde in samenwerking met Gévier en zusterbedrijf Rensa de volledige W- en S-installatie van deze transformatie. Een grootschalig project, dat de nodige uitdagingen kende.

Gévier helpt bij toegankelijk maken EPD’s

Redactie

Inmiddels ben je vast bekend met de term EPD. Dit staat voor Environmental Product Declaration, oftewel een milieuproductverklaring. EPD's bieden een grondig inzicht in de levenscyclus van een product, vanaf de initiële grondstoffenwinning tot aan het einde van de levensduur ervan. De toekomst vereist dat je over deze gegevens beschikt. Gévier zet zich in om deze informatie toegankelijk te maken voor jou.

Dienstverlening zomerperiode

Bedrijfsnieuws

Ook tijdens de aankomende zomervakantie is Gévier je graag van dienst. We attenderen je er wel op dat tijdens de bouwvakperiode (week 30 t/m 34) de orderstoptijd van elektronische orders een uur eerder is dan normaal. Dus als je de levering de volgende werkdag wenst te ontvangen, dient ook de elektronische order voor 17.00 uur bij ons binnen te zijn. Zo kunnen wij garanderen dat de bestelling, mits voorradig, de volgende werkdag wordt geleverd. 

Bekijk het assortiment bij Gévier: Geberit PE!

Productnieuws

Bij Geberit zetten we regelmatig de bril van de installateur op. Door letterlijk mee te kijken in de dagelijkse praktijk, zien we het groeiende capaciteitsprobleem in de bouw. Dat inspireert ons om onze producten nog slimmer te maken. Zodat ze sneller en eenvoudiger geïnstalleerd kunnen worden en makkelijker zijn in gebruik. Daarnaast kan het onderhoud in een handomdraai gedaan worden. En dat alles zonder in te boeten op kwaliteit.

Maatwerk is de sleutel tot echt doucheplezier

Productnieuws

De tijd waarin douchen alleen draaide om jezelf te wassen is al lang voorbij. Uit recent onderzoek van GROHE blijkt dat 67% van de respondenten douchen associeert met ontspanning, gevolgd door me-time (43%) en een ritueel om de dag mee te beginnen of af te sluiten (34%). Maar dat geluk is voor elke consument anders, net zoals de kenmerken die eraan kunnen bijdragen. Van verschillende straalsoorten tot levendige kleuren: maatwerk is de sleutel tot echt doucheplezier.

Nieuw: Easy Drain R-Line Clean Color Breng kleur in je badkamer

Productnieuws

Maak je badkamer compleet met een luxe douchegoot. De R-Line Clean Color is niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven. De douchegoot heeft namelijk zeven trendy kleuren en is perfect te combineren met andere items in jouw badkamer.

DE BEER WC-aansluitsets: sluit aan bij jouw situatie

Productnieuws

De Beer introduceert een uitgebreid assortiment met WC-aansluitproducten. Niet alleen complete sets, maar ook alle individuele onderdelen zijn apart verkrijgbaar. Zo koop je alleen wat je nodig hebt.

Ontdek de TEMPOMATIC 5 en TEMPOSOFT 2 wastafelkranen!

Productnieuws

De TEMPOMATIC 5 elektronische wastafelkraan biedt een hygiënische totaaloplossing voor gebruikers in publieke ruimten. Dankzij de voordelige prijs kan er eenvoudig overgestapt worden naar een 100 % contactloze elektronische oplossing. De TEMPOSOFT 2 is een mechanisch zelfsluitende wastafelkraan met soepele bediening die werd ontwikkeld om meer comfort en gebruiksgemak te creëren. Deze DELABIE-kranen werden specifiek ontworpen voor intensief gebruik in utiliteiten.

Kranenserie Wave

Productnieuws

Duravit’s kranenserie Wave is met zijn strakke moderne design helemaal van deze tijd. Zeer aantrekkelijk geprijsd en, in combinatie met onze ShowerSystems, verkrijgbaar in vijf mooie finishes die, zonder kleurverschil, te combineren zijn met, onder andere, alle accessoires van Starck T en de grepen van alle D-Neo-meubels. Jouw complete badkamer in één kleurstelling.