Nieuws

Openingstijden en leveringen feestdagen mei

Hierbij informeren wij je over onze openingstijden en leveringen rondom de aankomende feestdagen.

WISA: De wellness beleving thuis

Productnieuws

Een moment van rust, even helemaal niets en weg van de dagelijkse drukte. Hoe kan ontspannen beter dan in dit comfortabele semi-vrijstaande Dani bad?

Aquaberg vloerput met innovatief voegframe

Productnieuws
De Aquaberg vloerput met voegframe zorgt voor een perfecte, snelle en duurzame installatie. Het doordachte, innovatieve voegframe van de 2030 serie maakt daarbij hét verschil door in de optimale voegbreedte en de perfecte tegelhoogte te voorzien.

Time for a twist

Productnieuws
Nieuwe designs, nieuwe technieken en nieuwe kleuren; Villeroy & Boch presenteert deze maand diverse noviteiten waaronder een nieuwe Subway 3.0 badkamercollectie met daarin een nieuw toilet met een innovatief spoelsysteem: TwistFlush.

De onderhoudsarme Easy Drain douchegoot: een must!

Productnieuws
De onderhoudsarme Easy Drain Compact Clean én ombouwsets voor bestaande drains zijn een groot succes. Dankzij onze nieuwste Dryphon techniek wordt schoonmaken flink geminimaliseerd. Wist je dat ook de ombouwsets voor bestaande drains heel eenvoudig te installeren zijn?

Twee opberginnovaties in Geesa’s Framecollectie

Productnieuws

De succesvolle accessoiresreeks Frame van Geesa is uitgebreid met twee nieuwe opbergoplossingen. Een: de clip-on douchemand met flexibel te plaatsen telefoonhouder. Twee: het hangend doucherek met haakje en verstelbare manden. Zoals voor de hele Frame collectie geldt: 15 jaar garantie. En: volledig recyclebare materialen.

Een standaard douchevloer die toch aan al jouw wensen voldoet?

Productnieuws
Dan zit je met de Pro-douchevloeren van Laufen altijd goed! Laufen biedt een zeer groot aantal, ruim 40, standaardmaten in 3 verschillende matte kleuren; wit, lichtgrijs en antraciet. Bovendien kan je de standaardmaat langs de lange zijde én langs de korte zijden in laten korten.

Tweede paasdag gesloten

Redactioneel
Onze verkoopkantoren en servicebalies zijn gesloten op tweede paasdag.

Na Total Black nu… Total White!

Productnieuws

Naast het stoere zwart is nu ook het zachte mat wit in de badkamer aan een sterke opmars bezig. Door te kiezen voor een douchewand in volledig mat wit voorzie je de badkamer van een rustgevende en frisse look.

Brug tussen techniek en design

Redactioneel
Open bestandsformaten. Eén platform voor badkamerzaken, en dus de ultieme faalkostenreductie. Het moderne badkamerontwerp van DeBadkamer.nl biedt voor nieuwbouwkopers en installateurs talloze features. Met de ontwerpsoftware van PalletteCAD ligt de badkamershowroom van de toekomst binnen bereik.