Nieuws

Infographic waterbesparing

Bedrijfsnieuws

Ongemerkt verbruiken we aardig wat water en energie in een badkamer. Maar met slimme aanpassingen kan hier flink op bespaard worden. Een lager watergebruik betekent immers ook minder energieverbruik. Met deze tips breng je het watergebruik in de badkamer naar beneden.

Leveringen rondom feestdagen

Bedrijfsnieuws

Rondom kerst en de jaarwisseling hebben we aangepaste openingstijden en levertijden. Onze kantoren, servicebalies en showrooms zijn eerste & tweede kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Als je rondom kerst of oud en nieuw een bestelling plaatst, raadpleeg dan onderstaand schema wanneer we jouw bestelling bezorgen.

Geberit AquaClean Sela in elegant mat wit

Productnieuws

Fans van mat wit opgelet: de Geberit douchewc AquaClean Sela is vanaf nu ook verkrijgbaar in een mat witte uitvoering. De afgelopen twee jaar heeft de stijlvolle wit matte kleur een grote vlucht genomen in badkamers over de hele wereld. Wit matte keramische oppervlakken geven de badkamer een luxe, hoogwaardige uitstraling. Zowel het keramiek als de deksel en wc-zitting zijn in het mat wit uitgevoerd.

GROHE Tempesta: vernieuwd design en slimme functies

Productnieuws

Ontspannend, reinigend of verkwikkend - douchen kan van alles zijn. Met de nieuwe GROHE Tempesta 110 handdouche kan het allemaal. De populaire handdouche belooft een luxe douche-ervaring voor iedere gebruiker. Het product is voorzien van een nieuw design en slimme functies die het product nog strakker en functioneler maken.

Bespaar geld en tijd met de Hüppe Easystyle wandbekleding

Productnieuws

Wil jouw klant snel een nieuwe look voor de badkamer? Met de Hüppe Easystyle wandbekleding kan de doucheruimte snel en eenvoudig opnieuw worden ingericht. Dankzij de indrukwekkende decors van Hüppe Easystyle zal de badkamer zonder sloopwerken een uniek design krijgen.  

De meest kleurrijke douchegoot: R-Line Clean Color!

Productnieuws

Maak je badkamer compleet met een luxe douchegoot. De R-Line Clean Color is niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven. De douchegoot heeft namelijk zeven trendy kleuren en is perfect te combineren met andere items in jouw badkamer.

Nieuwe serie HÜPPE Qube

Productnieuws

Hüppe introduceert een nieuwe serie waarin industriële designelementen centraal staan! De nieuwe HÜPPE Qube wand kan zonder stabilisatiebeugel geplaatst worden!

Ergonomie en veiligheid vormen al ruim 80 jaar de kern van Linido en haar producten

Productnieuws

Al jarenlang staat Gévier bekend als een betrouwbare partner van Linido, en samen streven we naar het creëren van een veilige en comfortabele omgeving voor de kwetsbare dierbaren.

Pak huishoudelijk afvalwater aan met Grundfos UNILIFT

Productnieuws

Huishoudelijk afvalwater verdwijnt meestal gewoon door het afvoerputje. Helaas kan een afvalwatersysteem de belasting echter niet altijd aan, met alle gevolgen van dien. De veelzijdige UNILIFT drainagepompen van Grundfos bieden dan uitkomst.

Badkamertrends: Luxe en kleur, met natuurlijk een douchewc

Redactioneel

Wat zijn de belangrijkste trends op badkamergebied? Welke producten maken een opmars en welke stijlen zijn populair? Badkamerspecialist Faiz Rahimbaks van Gevier licht de opvallendste ontwikkelingen toe.