Productnieuws

Divina W: back-to-wall bad van Novellini

Novellini introduceert een prachtig nieuw back-to-wall bad, dat ook uitstekend in een hoek te plaatsen is.  

Is er in de badkamer genoeg ruimte voor een bad, maar is de badkamer niet groot genoeg voor dat mooie vrijstaande bad? Dit back-to-wall bad is dan dé uitkomst! Back-to-wall baden zijn half vrijstaand en worden met één zijde aan de muur gemonteerd. De ruime afmeting van 180x80 en de afvoer in het midden maken van de Divina W ook nog een ideaal “duobad”. 

Royale diepte en ergonomische badrand  

De succesvolle Divina baden van Novellini zijn ontworpen door de Italiaanse topdesigner Massimo Farinatti en kenmerken zich door een royale diepte van 50 cm en een ergonomische badrand voor een comfortabele ruststand van de armen.  

Ook geschikt voor een kleine badkamer  

Het Divina W back-to-wall bad kan ook in de hoek worden geplaatst en is dus op deze manier ook geschikt voor de kleine badkamer. Het bad heeft dan aan één zijde een afgeronde hoek, wat iets meer loopruimte creëert. 

Voorpaneel in verschillende kleuren en materialen 

De Divina baden zijn leverbaar in glanzend en mat wit acryl met een voorpaneel van hetzelfde materiaal óf een voorpaneel in verschillende hout- en kleisoorten voor een perfecte match met de andere elementen in de badkamer. Voor een extra luxe gevoel kan het bad ook nog met een Whirlpool, Airpool of Natural Air worden uitgevoerd. 

Bekijk het assortiment