Productnieuws

'Handsfree' bediening voor optimale hygiëne

GROHE produceert al sinds jaren infraroodproducten met 'handsfree' bediening voor optimale hygiëne, waarbij gegarandeerd wordt dat de waterstroom bij alle kranen betrouwbaar en nauwkeurig start en weer stopt. Sectoren zoals de gezondheidszorg, horeca en andere andere drukbezochte openbare plaatsen moeten voldoen aan strikte vereisten omtrent de hygiëne van sanitaire- en wasruimtes

Infrarood bedienbare kranen bieden een maximale bescherming tegen de verspreiding van ziektekiemen. Hiernaast zijn GROHE infraroodkranen bijzonder zuinig, omdat ze exact de benodigde hoeveelheid water afgeven. Hieronder een greep uit de infraroodcollectie van GROHE.


Eurosmart & Euroeco Cosmopolitan E

De Eurosmart CE en Euroeco CE-series bieden een ruim aanbod aan diverse hoogtes en lengtes van uitlopen, met of zonder menging, om een perfecte oplossing te bieden voor beheerders van openbaar of commercieel gebruikte toiletten. De uitloop van de Eurosmart CE mengkraan is ontworpen met een hoek van 7 graden, wat extra ruimte onder de volumeregelaar biedt om handen te wassen en het comfort van de gebruiker verhoogt. Het design wordt duidelijk gedefinieerd door de opvallende ovale vorm, die ook terugkomt in de IR-sensor en typisch is voor alle Cosmopolitan kranen van GROHE. De minimalistische elegantie wordt versterkt door de naadloze armatuur, waardoor het geheel eenvoudig te reinigen is.

Bau Cosmopolitan E

De Bau Cosmopolitan E is een minimalistisch, modern model met een chromen afwerking. Deze opvallende kraan vormt voor elke openbare of semiopenbare ruimte een elegante en moderne toevoeging. De betrouwbare, bewezen en precieze sensortechnologie voorkomt waterverspilling. En sensorbediening speelt een belangrijke rol bij het inperken van potentiële bronnen van kruisbesmetting en verspreiding van bacteriën. De verbeterde interne waterwegen maken het mogelijk om warm en koud water perfect te mengen, waardoor stilstaand water in de kraan wordt voorkomen.

Europlus E

De Europlus E van GROHE is gebaseerd op een tijdloos design, waardoor deze toepassing over de hele wereld een klassieker is in openbare sanitaire voorzieningen. Eigenaren en beheerders van vliegvelden, sportfaciliteiten, ziekenhuizen en restaurants weten deze efficiënte en gevarieerde toepassing van betrouwbare technologie, die zich door de jaren heen heeft bewezen, te waarderen.

Ga ‘handsfree’ met GROHE!