Productnieuws

Me by Starck van Duravit: Eenvoud en tijdloze elegantie, geschikt voor iedere badkamer.

Tijdloos design als antwoord op een overvolle wereld. Het verlangen naar orde en netheid in de badkamer komt tot uiting in een puristische levensstijl, die je met ME by Starck perfect in je woning kunt creëren.

Duravit en Philippe Starck hebben een badkamerserie ontworpen waarbij het design de ruimte niet domineert maar juist meer vrijheid geeft voor individualiteit en creativiteit in de badkamer. De nieuwe 1230 mm brede wastafel bijvoorbeeld, kan gecombineerd worden met zes verschillende Duravit meubelreeksen. Ideaal om je eigen persoonlijke badkamerstijl te creëren – of het nu puur, elegant, natuurlijk of juist heel trendy moet zijn.

De nieuwe meubelwastafel is ideaal te combineren met afmetingen 1230 × 490 mm en voldoet aan de kerngedachte van de serie – maximale individualisatie. Beschikbaar met één of twee kraangaten, te combineren met de Duravit meubelreeksen L-Cube, XSquare, XViu, Ketho, Brioso en XBase, elk beschikbaar in een reeks verschillende afwerkingen – een wereld van ontelbare badkamerdesignopties.

De toiletten en urinoirs uit de serie My by Starck zijn ook verkrijgbaar in trendy mat wit. Hiermee krijgt de badkamer weer een hele andere uitstraling. Om een optimale hygiëne te garanderen, is de buitenkant mat wit en de binnenkant glanzend wit.

Voor meer informatie over de serie My by Starck gaat u naar https://www.duravit.nl/