Productnieuws

Nemox nu ook in Brushed Black Metal en Brushed Gold

Geesa breidt de Nemox collectie uit met Brushed Black Metal en Brushed Gold. Ook deze varianten zullen met hun subtiel ontwerp en verfijnde ronde vormen hun plaats veroveren in veel badkamers. De kwaliteit en elegante uitstraling van de bestaande collectie wordt nu aangevuld met een subtiel stoer, geborsteld karakter, zwart of goud.

Matgoud: wel voorop, niet op de voorgrond

De matgouden Nemox-accessoires laten zien hoe je een trend bijna onopvallend een prominente plaats geeft in de badkamer. Het matgoud is een prettige aanwezigheid, zonder voortdurend op de voorgrond te treden.

De Brushed Gold accessoires zijn vervaardigd van RVS en zijn afgewerkt met een hoogwaardige, geborsteld gouden finish. Dat maakt ze een fraaie toevoeging voor zowel modern-klassieke als trendy sanitaire ruimtes.

Brushed Black Metal

Met de Brushed Black Metal accessoires haakt Nemox in op de snelle opmars van zwart in de moderne badkamer. De matte accessoires brengen een stoere, industriële toets aan op het verfijnde ontwerp. De Nemox Brushed Black Metal is vervaardigd van RVS en heeft een hoogwaardige, geborsteld zwartmetalen finish. Deze stoere geborstelde zwartmetalen accessoires voelen zich thuis in zowel een industrieel badkamerontwerp als in een sober chique badkameromgeving.

Complete series

De smaakvolle series omvatten elk een badgreep, wandhanddoekhouders, een toiletrolhouder met- en zonder klep, een toiletborstelhouder muurbevestigd, een wandhaakje, een basket, een soapdispenser en een sanitary bag dispenser.