Productnieuws

Opal is een ode aan rond en aan kleur

Met de nieuwe serie Opal verraste Geesa de badkamerwereld in de eerste helft van dit jaar. “De serie is een ode aan rond”, verklaarde de ontwerper bij de eerste schetsen. De ronde vorm is een basisvorm in design. En inderdaad gaat Geesa met Opal helemaal terug naar de basis. Rond. Geen franje. Wél een eigen gezicht. Helemaal van nu. En zéér kleurrijk.

Zwevende cover

Het eigen karakter van Opal zit ‘m in de ‘cover’. Dat is het ronde plaatje dat vóór op een aantal bevestigingselementen zit. Het is wat groter dan de cilindervorm erachter en zweeft dus als het ware. Tegelijk eenvoudig en elegant. De serie heeft nergens een echte hoek. Dat maakt het allemaal erg vriendelijk.

Vijf kleuren

Opal is er in chrome en verder in de kleuren brushed metal black, brushed gold, brushed stainless steel en black. In zijn kleurenrijkdom biedt het elegante design van Opal voor heel veel smaken en badkamerstijlen een oplossing.

Zeer complete serie

Opal omvat handdoekhaken, handdoekringen, handdoekrekken en handdoekhouders, planchetten, toiletrolhouders enkel en dubbel, met en zonder klep, met en zonder planchet, reserverolhouders, toiletborstelhouders, een douchemand, een zeepdispenser, een glashouder met glas en een zeephouder met schaal.

15 jaar garantie

De kwaliteit van Geesa is onberispelijk. Dus ja, ook voor Opal geldt: 15 jaar garantie.

Bekijk het assortiment