Productnieuws

Quooker, de duurzame oplossing in de keuken

Nederland gaat van het gas af en woningen moeten over op alternatieve warmtevoorzieningen. Het Quooker COMBI-reservoir is dé duurzame oplossing voor kokend én warm water in de keuken.

Warmwatervoorziening losgekoppeld van cv-ketel of warmtepomp

Het is bij bijna iedereen wel bekend dat je met een Quooker beschikt over direct 100˚C kokend water in je keuken. Minder bekend is dat het Quooker COMBI-reservoir ook de functie van een keukenboiler heeft. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker, zodat niet alleen kokend water maar ook warm water direct beschikbaar is. Met energielabel-A is het Quooker COMBI-reservoir zelfs de meest energiezuinige warm- en kokend watervoorziening in de keuken. Het stand-by-verbruik is maar 5 cent per dag. Voor installatie van het COMBI-reservoir hoeft alleen een koud waterleiding te worden aangelegd en wordt de warmwatervoorziening in de keuken losgekoppeld van de cv-ketel of warmtepomp.

Leidingverlies voorkomen met het COMBI+ reservoir

Is er wel een warmwaterleiding in de keuken en kan deze niet veilig worden afgedopt? Kies dan voor het COMBI+ reservoir. Hiermee wordt leidingverlies voorkomen en beschik je direct over warm water.

Kansen voor jou als installateur

Wil je meer weten over Quooker, onze nieuwste instructievideo’s bekijken of de handleidingen lezen? Kijk dan op https://www.quooker.nl/installateurs. In steeds meer bestaande keukens wordt een Quooker geplaatst en dat biedt kansen voor installateurs.