Productnieuws

Sanibell: Nu te zien in de showrooms van Gévier

Gévier biedt, als specialist in badkamer en sanitair, ondersteuning bij de keuze van de juiste badkameropstelling en meubelcombinatie. Ook voor de inspirerende en hoogwaardige badkamermeubelen van het Nederlandse Sanibell, sinds 2021 verkooppartner van Gévier.
De badmeubelmerken INK en Proline van Sanibell bedienen de consument van hoge kwaliteit meubelen in de nieuwste kleuren en volgens de laatste trends. In diverse prijssegmenten en voor ieder wat wils.


In de showrooms van Gévier in Drachten en Bunnik zijn diverse opstellingen met deze Sanibell meubelen te ervaren. Faiz Rahimbaks, badkameradviseur bij Gévier, vindt Sanibell echt een toevoeging aan het assortiment. “Sanibell ontwikkelt meubels voor alle segmenten. Bijvoorbeeld de instappers Basic Line, de moderne collectie INK meubelen en de Proline kwaliteitsmeubelen.”

Proline

Proline badkamermeubelen is een collectie met ruime onderkasten in harmonieus houtdecor of hedendaags lak, maar eveneens met mooi vormgegeven stalen regalen. Prachtige meubelen die voorzien zijn van de nieuwste softclose ladesystemen en de modernste wastafels in porselein, polystone en natuursteen. De Proline badkamermeubelen kenmerken zich door een veelzijdig en uitgebreid programma dat in vijf duidelijke stappen doorlopen kan worden.

INK: mix & match

INK meubelen is een moderne collectie en is afgewerkt met de mooiste lakken, houtdecors en massieve eiken of eikenfineer panelen. Verkrijgbaar in uitvoeringen mét of zonder grepen en in veel verschillende diepte-, breedte en hoogtematen. Ook deze INK badkamermeubelen zijn in de showrooms van Gévier opgesteld. “Het fijne van deze collectie is de mogelijkheid tot veelzijdig combineren”, geeft Rahimbaks aan. “De uitgebreide combinatiemogelijkheden van wastafel met onderkast, stalen frame, spiegelkast, spiegel, hoge kast of wandplank maken de badkamer tot de meest favoriete plek van het huis. Door dit veelzijdige assortiment kunnen wij aan de specifieke vragen voldoen.” Naast meubelen kan de consument ook verschillende fonteinen van Sanibell bekijken.

Uit voorraad leverbaar

Sanibell is een toonaangevende Nederlandse producent van badkamermeubelen, wastafels en fonteinen in porselein, keramiek, polystone, quartz, solid surface, natuursteen en staal. Opgericht in 1978 en altijd vernieuwend. De badkamermeubelen van Sanibell dragen allemaal de herkenbare en hoog kwalitatieve signatuur van Sanibell en zijn uit voorraad leverbaar. De bedrijfsstrategie is gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid, service én voorraad. Sanibell streeft ernaar om de klanten altijd te verrassen met functionele, creatieve en betaalbare badkamermeubelen.