Productnieuws

Trendy LUA x LANI collectie

De nieuwe LUA collectie van LAUFEN is geschikt voor de zakelijke- en particuliere markt. De basisvorm van de LUA-collectie is ovaal en daarmee elegant maar ook functioneel. Van keramische objecten in trendy kleuren tot de bijbehorende LANI meubels. Een complete badkamercollectie met één samenhangend design.  

Hygiënische spoel techniek

De LUA-collectie bevat diverse toiletten, van wandclosets tot staande closets. De rimless wandclosets zijn hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale spoeltechnologie, waarmee het water de gehele binnenzijde bereikt. De keramiek van de LUA-collectie is verkrijgbaar in het wit, LCC en pergamon. Ook biedt LAUFEN twee verschillende wandcloset packs aan inclusief softclose zitting. Een met gesloten bevestiging maar ook een met open bevestiging voor een snelle en eenvoudige installatie. LAUFEN heeft hierbij aandacht besteed aan de esthetische details en het toilet zo ontworpen dat de sifon niet zichtbaar is.

Duurzaam bijpassend meubel
De wastafels van de LUA collectie kunnen goed worden gecombineerd met de bijpassende meubels van de serie LANI, verkrijgbaar in 44 kleuren. De LANI meubels zijn eenvoudig 3D te verstellen wat zorgt voor een snellere en nauwkeurige montage. De lades en deuren zijn voorzien van een softclose-mechanisme, die naar behoefte afgesteld kan worden en hebben een lange levensduur. Bij het productontwerp is er rekening gehouden met de volgende criteria: duurzaamheid, recycling, klimaatbescherming en de ecologische voetafdruk. Het houtmateriaal wat gebruikt is voor de meubels is van Europese oorsprong en van PEFC- en FSC-gecertificeerde bronnen.

Bekijk het assortiment