Productnieuws

Verbeter de hygiëne met eenvoudige reiniging.

Goede hygiëne is een sleutelvoorwaarde in elke badkamer. Gebruik van de juiste reinigingsproducten, maar ook de keuze van de juiste toiletzitting besparen tijd en voorkomen de verspreiding van ziektes. Een toiletzitting gemaakt met Polygiene® voorkomt de groei van bacteriën.

Schoonmaken en goede hygiëne gemakkelijk gemaakt

Een toilet schoonmaken is geen ingewikkelde opgave. Maar het vereist een grondige aanpak om zowel het toilet als de toiletzittingen compleet te ontdoen van bacteriën en brandschoon te krijgen.

Een goed begin is te kiezen voor een toiletzitting gemaakt met Polygiene®, een innovatieve technologie met een antibacteriële werking zodat bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen en verspreiden. Polygiene® wordt in zeer kleine hoeveelheden aan de grondstof toegevoegd en is niet schadelijk voor u als gebruiker of voor het milieu.

Ervaar meer over de eigenschappen en functies van toiletzittingen

Effectief schoonmaken eenvoudig gemaakt – 4 tips

De anti- bacteriële toevoeging aan je toiletzitting doet goed werk maar reinigen blijft ook dan noodzakelijk. Hier zijn een paar schoonmaaktips voor het gehele toilet.

Voordat je begint is het verstandig een paar rubberen handschoenen aan te doen om verspreiding van bacteriën te voorkomen.

  1. Duw met de borstel zoveel mogelijk water uit het waterslot om het schoonmaakmiddel optimaal te laten werken.
  2. Vermijd morsen van het desinfecteermiddel op de zitting – dit kan vlekken op de zitting of roest op de scharnieren veroorzaken.
  3. Verwijder kalkstrepen op het keramiek met puimsteen.
  4. Gebruik een zachte zeepachtige reiniger voor de buitenzijde van de toiletpot.

[Lees meer]

Voor meer informatie ga naar www.pressalit.nl