Productnieuws

Aquaberg vloerput met voegframe

Met een vloerput uit de 2030 serie ben je verzekerd van een perfecte, eenvoudige en snelle installatie. Deze eenvoudige installatie is te danken aan het innovatieve voegframe. Dit voegframe geeft de juiste voegbreedte en tegelhoogte. Zo realiseer je de beste afdichting. 

Afdichting, een thema van nu 
Steeds meer installateurs en tegelzetters krijgen te maken met het thema: afdichting. Het waterdicht maken van badkamers en sanitaire ruimtes wordt steeds belangrijker. Want als badkamers niet waterdicht zijn merkt men dit pas na ongeveer twee jaar en dan is de schade vaak aanzienlijk. Het is dus aan te raden om aandacht te besteden aan dit thema en er in te investeren. 

Kies voor kwaliteit 

Als men de voordelen van een goede afdichting eenmaal merkt, gaan steeds meer installateurs en tegelzetters met kwalitatieve producten werken. Aquaberg heeft het bezanden van vloerputten altijd al aanbevolen. Zo hecht het beton beter aan de afvoerput en de flens. De 2030 serie van Aquaberg heeft een bezande flens en door het gebruik van een waterdicht membraan kunt u een perfecte volvlakse afdichting realiseren. Dit voorkomt lekkages op de lange termijn. 

Horizontaal en verticaal verstelbaar 

Deze vloerput is bedacht en ontworpen in samenwerking met een bouwbedrijf en afdichtingsspecialist. Naast het voegframe is de 2030 serie tevens uitgerust met een aantal andere Aquaberg innovaties: de doucheput is horizontaal- en verticaal verstelbaar en heeft een handige uitneembare reukafsluiter. Daarnaast is de vloerput voorzien van een nieuw ontworpen RVS designrooster.

Klik hier voor meer informatie.  

Bekijk het assortiment