Productnieuws

Artis opzetwastafel in negen stijlvolle nieuwe kleuren

Je ziet steeds meer kleur in de badkamer. Het creëert sfeer en met kleur kan men uiting geven aan een eigen stijl. Kies voor een subtiel accent of ga voor een blikvanger met een Artis opzetwastafel in BiColour in één van de negen stijlvolle (nieuwe) kleuren.

Het kleurenpalet van de Artis collectie van Villeroy & Boch is gemaakt door de internationale designer Gesa Hansen en zet de juiste toon in elke badkamer. "Kleur is voor mij de ziel van een product”, vertelt Gesa Hansen. “Kleur kan zoveel emoties opwekken en vrijwel alles veranderen: de sfeer, afmetingen of definitie van een ruimte".

Terwijl de buitenkant van Artis is uitgevoerd in een stijlvolle kleur in zijdeglans, verrast de binnenzijde in glanzend White Alpin. 4 kleuren in het assortiment zijn nieuw; Bordeaux, Rust, Indian Summer en Sage Green waarmee ingespeeld wordt op de huidige kleurtrends.  Ook is Artis verkrijgbaar in een geheel witte uitvoering in glanzend of mat.

De Artis opzetwastafels zijn verkrijgbaar in vier vormen – rond, ovaal, vierkant en rechthoekig – en kunnen gecombineerd worden met meubels uit de Finion, Collaro en Legato collecties. Maak een statement door de gekozen kleur door te trekken in de ruimte door een back-to-wall of vrijstaand ligbad in dezelfde tweekleurenlook uit te voeren.

Bekijk het assortiment