Productnieuws

De complete badkamerserie voor een klein budget

Een levendig design dat past in elke moderne badkamer. Het complete badkamerprogramma Duravit No.1 overtuigt met zijn moderne, tijdloze look en is een compact, overzichtelijk en uitgebreide collectie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in het instapsegment.

Optimale wastafels

De rechthoekige basisvorm en de smal vormgegeven rand creëren een royale wastafel met een handige ruimte voor de kraan. Met de nieuwe serie presenteert Duravit een alternatief op de vaak ronde modellen. Wastafels, maar ook fonteinen kunnen optioneel worden gecombineerd met zuilen, sifonkappen of onderkasten.

Praktisch meubilair

Het badkamermeubel benadrukt de helderheid en moderniteit van het Duravit No.1 design, net zoals de aangename verzonken greep, die “naadloos” geïntegreerd is in de decorfronten. De meubels, die verkrijgbaar zijn in wit mat of grafiet mat. Voor de wastafels (550, 600, 650 en 800 mm) zijn meubelen met uittrekelement en lade indeling. Een halfhoge kast zorgt voor veel opbergruimte. Bijpassende spiegels en spiegelkasten overtuigen met duurzame, energiebesparende LED-verlichting en geraffineerde details.

Comfortabele ligbaden

Een ander hoogtepunt in dit prijssegment is het trapeziumvormige inbouwligbad van acryl, verkrijgbaar in drie maten, met optionele hoek rechts of links. Zelfs in kleinere ruimtes biedt hij een luxueuze bad ervaring met een relatief laag vulvolume – afhankelijk van de grootte van het bad passen er twee personen naast elkaar in. Rechthoekige inbouw ligbaden in gangbare afmetingen, verkrijgbaar als tweezitter in de maat 1800 x 800 mm, vervolledigen het programma. In deze baden ben je verzekert van een hoog zit- en ligcomfort, dat nog meer wordt verhoogd door de optionele whirlfunctie, met weldadig masserend effect.

Vastgestelde WC-normen

Voor de wc's in het assortiment vertrouwt Duravit op de innovatieve Duravit Rimless® spoeltechnologie, die optioneel kan worden aangevuld met het bacterievertragende HygieneGlaze keramiekglazuur. Voor een complete badkamerinrichting zijn bijpassende bidet- en urinoirmodellen verkrijgbaar, evenals een wandcloset voor kinderen.


Bekijk het assortiment