Productnieuws

De krachtige oplossing voor elke sanitaire oplossing in huis

De Grundfos SOLOLIFT2 serie opvoerinstallaties, bestaande uit 5 compacte uitvoeringen, biedt dé ideale oplossing voor elke sanitaire toepassing in huis. Van een extra toilet op zolder tot een nieuwe badkamer onder rioolniveau, de SOLOLIFT2 zorgt waar dan ook voor een efficiënte afvoer van afvalwater via een smalle drukleiding (> 23 mm) naar de dichtstbijzijnde afvoerleiding – tot 6 meter omhoog of tot 100 meter verderop. Voor elke wens in huis is er een SOLOLIFT2.

Compact en flexibel te monteren

De compactheid en flexibele koppelstukken maken dat de SOLOLIFT2 probleemloos defecte producten van andere merken kan vervangen. Verticale en horizontale aanpasbare koppelstukken zorgen voor aanpassing op bestaande afvoerleidingen. En een flexibel en aanpasbaar

Geen vuile handen meer


De SOLOLIFT2 bundelt alle belangrijke componenten in een compacte en kant-en-klare automatische opvoerinstallatie. De geïntegreerde verwijderbare motor- en pompunit maakt snelle en schone reparaties en service mogelijk. Ook houdt het zelfreinigende ontwerp van de SOLOLIFT2 de versnijder en de tank vrij van bezinking en nare geurtjes, waardoor periodieke reiniging niet nodig is. Vuile handen behoren dan ook tot het verleden.

Voor elke klus de juiste SOLOLIFT2

Grundfos kan met het SOLOLIFT2 programma de juiste oplossing bieden voor elk specifieke situatie. Voor het afvoeren van afvalwater uit het toilet zijn de WC-1, WC-3 en CWC-3 geschikt. Is er geen aansluiting nodig voor een toilet, dan kan er gekozen  worden voor de D-2 voor grijs afvalwater. Als er ook een wasmachine en/of vaatwasser aangesloten moet worden, kies dan voor de C3. Bekijk de handige tabel voor het volledige overzicht.

Toepassingen

• Extra badkamers ver weg van de riolering (bijvoorbeeld zolders)

• Bescherming tegen terugstroming van sanitaire toepassingen geplaatst onder rioolniveau

• Extra toilet en sanitaire voorzieningen in bijvoorbeeld een vakantiehuisje

Voordelen

• Robuust en compact gebouwd

• Maximale betrouwbaarheid door krachtige motor en onverslijtbare geharde stalen versnijder

• Eenvoudige installatie en vervanging

• Onderhoudsvrij en zeer servicevriendelijk

Bekijk het assortiment