Productnieuws

De veelzijdige mogelijkheden van de Easy Drain Multi

De naam Multi zegt het eigenlijk al. Easy Drain Multi is multifunctioneel met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Het unieke gepatenteerde Multi sifonhuis is inkortbaar op elke gewenste hoogte, met een minimale inbouwdiepte van 79 mm.

Voor het verkrijgen van extra hoogte, kan er een ABS stelring in het sifonhuis worden geplaatst. Het sifonhuis kan van tevoren in de vloer worden geplaatst. De standaard Multi heeft een aansluiting van 50 mm en is voorzien van een reinigbaar, uitneembaar waterslot voor een eenvoudige toegang tot de afvoerbuis. Er zijn meerdere varianten sifonhuizen en roosters leverbaar.

Ook is de aansluiting van de Multi 360° draaibaar. Het sifonhuis is licht kantelbaar t.o.v. de Easy Drain. De Multi wordt standaard geleverd met een 50 mm, 35 mm en 30 mm waterslot. Bij alle Easy Drain uitvoeringen waar het Multi sifonhuis wordt toegepast, zijn ook de 70 mm waterslot sifonhuizen toepasbaar. De variant met rvs flens in combinatie met dit uniek gepatenteerd sifonhuis maken de toepassingen nagenoeg onbeperkt.

Ook verkrijgbaar binnen de serie Multi, de Easy Drain Multi met afvoer links of rechts (omkeerbaar): ideaal voor renovatie of nieuwbouw.

Bestaande Multi met Dryphon® techniek

Het is ook mogelijk om een bestaande Easy Drain Multi te upgraden met de nieuwe Dryphon® techniek. Dit droog sifon zorgt voor minder onderhoud én is geur afsluitend. Kortom: minder schoonmaken. Deze ombouwsets zijn los te verkrijgen.

Ben je op zoek naar een systeem waarbij rekening is gehouden met duurzaamheid? Dan is het goed om te weten dat de Easy Drain Multi serie ook toe te passen is op ons warmte terugwin systeem (WTW).

Bekijk het assortiment