Productnieuws

Duravit presenteert wereldnoviteit “c-shaped”

Duravit introduceert, met de uitbreiding van de serie Happy D.2 Plus van sieger design, de nieuwe c-shaped technologie waarvoor het patent inmiddels is aangevraagd.

De c-shaped is een doorontwikkeling van de gepatenteerde c-bonded methode garandeert een exact parallel vormverloop van de keramische wasbak en het meubel met een precieze voeg van 4 mm. Compleet vervaardigd uit DuraCeram® en speciaal bewerkt, biedt c-shaped alle voordelen van een keramisch glazuur, het is onderhoudsvriendelijk, robuust en heeft nieuwe design opties.

Wastafels voor de hoogste designeisen in de badkamer

Happy D.2 Plus biedt twee nieuwe versies voor de vormgeving van de wastafel, die het basisidee van een elegante expressieve stijlwereld consequent voortzetten met zowel lichte als donkere basis. Naar keuze kan je c-shaped met keramische, glanzend witte buitenkant combineren met meubelonderbouw of metalen console in chroom of trendy mat zwart. Basis is altijd de wasbak met een smalle karakteristieke vlakke rand en harmonieus geïntegreerde kraanbank, die in drie breedtematen (575, 775 en 975 mm) verkrijgbaar is. Voor de perfecte optiek vanuit ieder perspectief garandeert een sifonkap uit wit acryl, een mooie afwerking van het waterafvoer.

Extra comfort in de badkamer

De staande, in hoogte verstelbare metalen console met geïntegreerde handdoekhouder wordt optioneel met afzetplaat of schuiflade geleverd. Als praktische aanvulling op de console kan deze rechts of links met een zitelement (breedte 625 mm) worden uitgebreid, waarin de schuiflade is geïntegreerd. Duravit biedt een bijpassend zitkussen met een stof die geschikt is voor in de badkamer. Het wastafelmeubel met twee schuiflades bieden extra opbergruimte. Ze zijn verkrijgbaar in 11 oppervlakken naar keuze in hout of bijzonder matte oppervlakken in licht en donker tinten. De kleur Grafiet super mat heeft een extra anti vingerafdruk bescherming. Een hoogwaardig inrichtingssystem kan naar wens in esdoorn of notenhout worden uitgevoerd.

Het complete plaatje

Voor de complete inrichting van de badkamer in hetzelfde design zijn de nieuwe wasbak varianten optimaal te combineren met alle elementen uit de serie Happy D.2 en Happy D.2 Plus. Perfect afgestemd op de zwarte metalen console en donkere meubeloppervlakken, biedt Happy D.2 Plus een compleet kleurconcept met WC’s in antraciet en baden met naadloze bekleding in Grafiet supermat.