Productnieuws

Easy Drain Compact – laagste douchegoot ter wereld

Door te kiezen voor onze bekende Easy Drain Compact, kies je voor onze meest ondiepe douchegoot ter wereld. Hierdoor heeft de drain weinig inbouwdiepte nodig. Ideaal voor zowel nieuwbouw of renovatie badkamers.

‘s Werelds platste douchegoot en de probleemoplosser voor elk renovatieproject

Dankzij de lage inbouwdiepte van slechts 63 mm is de Compact douchegoot geschikt voor elk type (renovatie) project. Deze douchegoten zijn eenvoudig te installeren en reinigen en genieten daardoor de voorkeur van professionals wereldwijd. De Compact is verkrijgbaar met verschillende designroosters en gaat tot 2000 mm in standaardformaat.

Welke keuzes heb je bij de Compact?

Bij de Compact heb je niet alleen keuze in afmetingen, ook in de afwerking zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je o.a. kiezen voor een stoere mat zwarte finish, een betegelbare versie of voor een rvs-rooster (met of zonder gaatjes).

Verbeterd sifon: Compact Clean

Bij een standaard waterslot kunnen vet, haar en andere vuilresten zich ophopen. Dit is bij de nieuwe Compact Clean nauwelijks mogelijk. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Dankzij de hoge snelheid waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Na het wegspoelen van vuil en water, sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Zo blijft de doucheruimte stankvrij, ook als je voor een langere periode van huis bent.

Bekijk het assortiment