Productnieuws

Kermi Quality – Een kijkje achter de schermen

Effectieve procedures en de uitzonderlijke kwaliteit "Made in Germany" hebben de hoogste prioriteit bij Kermi douche-design. Bekijk het filmpje via YouTube dan krijg je een goede impressie van het bedrijf van binnenuit.

De 1e plaats die Kermi behaalde in de categorie "Kwaliteit" van het huidige onderzoek "Markt Intern" toont aan dat kwaliteit loont. In deze marktprestatie enquête wordt een beroep gedaan op Duitse vakmensen om met hun beoordeling in verschillende categorieën de beste fabrikant van doucheschermen te bepalen. Met een zeer breed product-assortiment voor bijna elke inbouwsituatie behaalde Kermi ook de 1e plaats in de categorie "Product Range Policy". In de algemene beoordeling kon Kermi voor de negende keer, en dus 18 jaar op rij, overtuigen en werden zij uitgeroepen tot de beste fabrikant. Kermi bewijst dit ook op Europees niveau waar Kermi de doucheschermen op de markt brengen.

Voor de negende keer op rij werd Kermi in 2020 de algemene winnaar in het prestatie-onderzoek naar doucheschermen en badwanden van 'Markt Intern', waarmee het 18-jaar op rij is.

De LIGA: de alleskunner.

In het lagere middensegment overtuigt LIGA met zijn uitzonderlijke kwaliteit en door zijn verscheidenheid aan standaard modellen met continu nieuwe mogelijkheden.

Bekijk het assortiment