Productnieuws

Geef de badkamer kleur met Villeroy & Boch

Lichte kleuren zorgen ervoor dat een ruimte optisch groter wordt en het gebruik van warme tinten geeft gelijk een intieme sfeer. Villeroy & Boch heeft onlangs het kleurenprogramma uitgebreid van haar collecties waardoor er veel mogelijkheden zijn om te spelen met kleur in de sanitaire ruimtes.

De populaire premium Finion collectie heeft een prachtig design en geeft daardoor de badkamer een chique uitstraling. De meubels uit deze collectie zijn verkrijgbaar in klassieke en moderne kleuren en in een aantal nieuwe, trendy tinten: Sand, Olive en Midnight Blue en een hout look Oak Veneer.

Het vrijstaande Finion bad is gemaakt van hoogwaardig Quaryl®. Er kan een designring aan de buitenkant worden geplaatst in de kleuren Chroom, Champagne of Goud. Optioneel is er een lichteffect mogelijk aan de onderkant van het bad, waardoor het lijkt alsof het bad zweeft. Het paneel van het bad kan in ruim 200 kleuren worden geleverd, zowel in mat als glans, waardoor het bad een eyecatcher zal zijn in elke ruimte.

Met opzet

Met de premium Artis opzetwastafels, verkrijgbaar in 15 groen-, geel-, rosé- en blauwtinten en in diverse vormen (vierkant, rechthoekig, rond en ovaal) kan eenvoudig een kleur statement worden gemaakt. De Artis en Finion wastafels zijn gemaakt van het hoogwaardige keramische materiaal TitanCeram. Daardoor zijn de wanden dun en strak vormgegeven zonder in te boeten aan robuustheid. Het exclusieve glazuur, TitanGlaze, geeft de kleur een zijdematte uitstraling en zorgt het voor een kras- en slagvast oppervlak. Na jaren van intensief gebruik ziet de wastafel er nog steeds onberispelijk uit.

Mat wit is het nieuwe glans

Niet alles hoeft te glimmen om op te vallen. Mat wit is al lange tijd een trend en veel producten van Villeroy & Boch zijn verkrijgbaar in deze kleur onder de naam Stone White (kleurcode RW). Neem bijvoorbeeld het populaire Avento closet dat samen met het nieuwe Avento fontein voor een moderne toiletruimte zorgt. Het strak vormgegeven fontein van 36 x 22 cm is er in twee uitvoeringen: met een waskom links of rechts. Het closet en het fontein zijn verkrijgbaar in wit (White Alpin) of mat wit (Stone White).