Productnieuws

GROHE lanceert nieuw loyaliteitsprogramma: GROHE+

Als installateur heb je elke dag heel wat uitdagingen het hoofd te bieden, vooral wanneer er weinig tijd en middelen zijn. GROHE heeft een loyaliteitsprogramma ontwikkeld met als doel het dagelijkse werk van installateurs te ondersteunen. Het nieuwe GROHE+ programma voor installateurs combineert een uitgebreid servicepakket met exclusieve voordelen.

Het beroep van loodgieter en verwarmingsmonteur heeft zwaar te lijden onder een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, vooral door een gebrek aan jong talent. Installateurs staan voor het dilemma dat zij tijdig en op een kwalitatief hoogstaande manier aan de grote vraag moeten voldoen. Om de professionele handel actief te ondersteunen en de dagelijkse gang van zaken te vergemakkelijken, is GROHE+ ontwikkeld. Een loyaliteitsprogramma gebaseerd op een uitgebreid serviceconcept.

Met het nieuwe loyaliteitsprogramma GROHE+ streeft GROHE ernaar om installateurs een betere service-ervaring te bieden. GROHE+ trainingen geven installateurs de kans om hun competenties te verbeteren, een GROHE-expert te worden en een certificering te ontvangen. Gecertificeerde installateurs ontvangen extra voordelen, zoals de mogelijkheid om een verlengde garantie aan te bieden aan consumenten en deel te nemen aan een spaarprogramma. GROHE+ richt zich op praktische hulp bij dagelijkse uitdagingen om zo de business en het concurrentievermogen van onze installateurs te optimaliseren.

GROHE+ is onderdeel van de introductie van GROHE’s nieuwe submerk GROHE Professional. “Met GROHE Professional onderstrepen we onze betrokkenheid bij onze professionele partners. Installateurs zijn de ruggengraat van onze industrie, dus voor ons als betrouwbare partner is het vanzelfsprekend om hen in hun drukke dagelijkse leven zo goed mogelijk bij te staan", aldus Jonas Brennwald, Leader, LIXIL EMENA en Co-CEO Grohe AG.

Met GROHE Professional maakt GROHE nu een zeer duidelijk onderscheid tussen producten voor consumenten en producten voor professionals. Met GROHE Professional versterkt GROHE de handel voor professionele partners, met een op maat gemaakt assortiment dat uitsluitend in speciaalzaken wordt aangeboden. GROHE+ biedt aanvullend een uitgebreid service- en trainingsconcept wat GROHE Professional een totaalaanbod maakt afgestemd op de behoeften van de installateur.

Klik hier voor meer informatie over GROHE+

 
Meer weten over Grohe?