Productnieuws

Grohe Perfect Match: Ontworpen voor een match tussen vorm en functie

De perfecte match vinden is niet eenvoudig. Dat geldt ook voor de badkamer. Omdat GROHE’s keramiekproducten worden geleverd in aanbevolen combinaties die perfect passen bij de GROHE kranen, douches en sanitaire systemen, vullen ze elkaar aan qua design en qua technologie: de overweldigende hoeveelheid opties is gedestilleerd tot één simpele keuze. Stop met dat eindeloze uitproberen en maak één eenvoudige keuze: die voor de perfecte match.

Met GROHE Keramiek hoef je niet meer te vertrouwen op giswerk. Het toegewijde designteam van GROHE heeft naar elk individueel product gekeken om te bepalen welke kranen en wastafels het beste bij elkaar passen, met als resultaat een naadloos en compleet design. Daarnaast zijn de producten van GROHE fysiek getest op drie criteria om ervoor te zorgen dat elke voorgestelde combinatie een perfect match is:

• Eenvoudige installatie
• Geen spetters tijdens het handenwassen
• Een overvloed aan ruimte voor optimaal comfort

Creëer pure eenheid in de badkamer: met GROHE Keramiek en douchebakken van GROHE. Kiezen voor een van de perfect matches van GROHE verzekert en creëert een samenhangend en perfect ontworpen stijl. Ongeacht levensstijl of smaak, de perfecte combinatie van producten wordt gevonden in de drie nieuwe keramiek lijnen en de serie universele douchebakken van GROHE. Elke lijn heeft zijn eigen onderscheidende kwaliteiten en zorgt voor een zichtbaar samenhangende badkamer.