Productnieuws

GROHE Professional: van professionals, voor professionals

GROHE kent het grote aantal taken en de uitdagingen waar installateurs dagelijks mee te maken hebben.  Veel werk, weinig tijd en weinig helpende handen. Je hebt dus partners nodig waarop je kunt vertrouwen. Zo is het nieuwe submerk GROHE Professional ontstaan; een aanbod afgestemd op jouw behoeften en met maar één doel voor ogen: je dagelijkse werk vereenvoudigen.  

Betrouwbare producten in het GROHE professional portfolio

GROHE maakt nu een zeer duidelijk onderscheid tussen producten voor consumenten en producten voor professionals. Met GROHE Professional versterkt GROHE de handel voor professionele partners, met een op maat gemaakt assortiment dat uitsluitend in speciaalzaken wordt aangeboden. Dit is mogelijk dankzij betrouwbare bestsellers zoals de GROHE Eurosmart kranen of eenvoudig te installeren verborgen kampioenen zoals de GROHE Rapido SmartBox voor de installatie van inbouw douchekranen en thermostaatkraan. GROHE biedt een compleet productassortiment exclusief voor professionals.  

Uitgebreid service- en trainingsconcept

Het in contact zijn met elkaar is cruciaal voor een perfecte samenwerking. Met het nieuwe loyaliteitsprogramma GROHE+ streeft GROHE ernaar om installateurs een betere service-ervaring te bieden. 

GROHE+ trainingen geven installateurs de kans om hun competenties te verbeteren, een GROHE-expert te worden en een certificering te ontvangen. Gecertificeerde installateurs ontvangen extra voordelen, zoals de mogelijkheid om een verlengde garantie aan te bieden aan consumenten en deel te nemen aan het spaarprogramma. 

GROHE Professional is dus je dagelijkse supporter en houd je een stap voor op de concurrentie. Lees meer op professional.grohe.nl en ontdek alle voordelen. 

Installateurs zijn de ruggengraat van onze industrie

“Met GROHE Professional onderstrepen we onze betrokkenheid bij onze professionele partners. Installateurs zijn de ruggengraat van onze industrie, dus voor ons als betrouwbare partner is het vanzelfsprekend om hen in hun drukke dagelijkse leven zo goed mogelijk bij te staan", aldus Jonas Brennwald, Leader, LIXIL EMENA en Co-CEO Grohe AG.

 
Meer weten over Grohe?