Productnieuws

Grundfos SCALA2 voor perfecte waterdruk overal in huis

De Grundfos SCALA2 is dé alles-in-één drukverhogingspomp voor huishoudelijke toepassingen. De SCALA2 maakt het mogelijk op elk moment van de dag een goede waterdruk te hebben, op elke kraan of tappunt in huis. Met de SCALA2 drukverhoger komt er zelfs uit de grootste regendouche een harde waterstraal. Doet iemand anders in huis daarnaast de kraan aan? Geen nood, ook dan blijft de waterdruk even hoog.  

De energiezuinige drukverhoger

Staan alle kranen in huis uit? Dan doet de SCALA2 bijna niets. Is het spitsuur in huis en gaan meerdere kranen tegelijk open? Dan zet de SCALA2 een tandje bij om harder te werken. De SCALA2 is toerengeregeld en past de capaciteit aan het gevraagde verbruik aan. Zo is de SCALA2 drukverhoger van Grundfos een stuk energiezuiniger dan een pomp die alleen aan of uit kan staan. 

De stille drukverhoger voor maximaal comfort 

De SCALA2 is voorzien van een watergekoelde motor die erg stil in gebruik in. Met een geluidsniveau van 47 dB(A) bij normaal gebruik is de SCALA2 zelfs één van de stilste drukverhogers in zijn klasse. Met minimale inspanning bereikt de SCALA2 van Grundfos maximaal comfort in huis. 

Snelle en eenvoudige installatie 

De SCALA2 is een volledig geïntegreerde waterdrukverhogingspomp. De pomp, regelaar, terugslagklep, membraantank en sensor zijn in één compact apparaat verwerkt. Zo is de SCALA2 niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens snel en klaar voor gebruik. Dit bespaart veel tijd tijdens het installeren bij de klant. 

Betere waterdruk voor het hele huis 

Door het installeren van de SCALA2 op de plek waar de waterleiding het huis binnen komt, levert de drukverhoger een betere waterdruk voor het hele huis en niet slechts op één plek in huis. Zelfs een aangesloten buitenkraan krijgt daardoor met de geïnstalleerde SCALA2 een hogere waterdruk. 

Met de SCALA2 kan elk huishouden optimaal genieten van comfort in huis, want ook met de vaatwasser en wasmachine aan zal het genieten zijn onder de regendouche.  

Nieuwsgierig? Ontdek nu wat een Better Home Boosting System van Grundfos kan betekenen. www.grundfos.nl/drukverhoging

Bekijk het assortiment