Productnieuws

Het Modus-programma is compleet met de TREND en WALL

De Duitse fabrikant van drinkwateroplossingen maakt het Modus-programma compleet met de TREND en WALL. 

De Modus serie is al een jarenlange vaste waarde in het programma van Schell. Onlangs introduceerde SCHELL een veel gevraagd model wandkraan, de WALL, Omdat succes schuilgaat in eenvoud is alle functionaliteit gevangen in één body. Zo is de elektronica, de magneetklep en het batterijvak in het huis verwerkt. De kraan is dus direct in de muurplaat te monteren. Ook is de kraan voorzien van een afsluiter die ervoor zorgt dat, bij wisseling van de batterijen, de waterdruk er op kan blijven staan.  

Als het gaat om verversing van het tappunt dan staat de WALL ook z’n mannetje: in een handomdraai kan de kraan ingesteld worden met een 24 uur spoeling van 30 seconden.  

De SCHELL WALL is in twee lengte maten verkrijgbaar t.w. 187mm en 230mm hart perlator.  

Modus TREND 

Een andere welkome aanvulling is de Modus TREND. De Trend-serie is uitermate geschikt voor situaties waar hygiëne en vandaalbestendigheid belangrijk zijn. Door het strakke design en de aanrakingsvrije bediening is het onderhoud zeer eenvoudig. Schell heeft bij het ontwerp gekozen om geen kunststoffen te gebruiken. In plaats daarvan heeft de Trend een degelijke metalen behuizing gekregen. Toepassingen in kantoren, recreatie-, horeca- en sportgelegenheden vragen om dergelijke oplossingen.  

Naast de al genoemde voordelen voorziet deze kraan in een enorme besparing van water. Hij gaat aan als het aan moet en verbruikt niet meer 3 l/m. Daarnaast kan ook de sensor reikwijdte ingesteld worden van 2 tot 17 cm.  

Verrassend is de prijs van de Modus Trend en zal in de komende maand juni in de acties worden gepresenteerd.  

De Trend is verkrijgbaar met én zonder temperatuurregeling en zowel met vaste voeding als batterijen. (AA)  

Voor meer info kun je terecht bij Hamers en Kesber 035-6566888 

Bekijk het assortiment